2777
2789
عنوان

جامو کامل از شوخرم جدا کردم

1610 بازدید | 50 پست

گفت شامو فلان جور درست کن بعد بهونه کرد باهام دعوا کرد رفت بیرون بعد دو ساعتی اومد بچه داشت اب میخورد یکمش ریخت رو فرش این پدرسگ هرچی جانوشابه تو یخچال بود با داد و‌هوار پرت کرد بچه ترسید گفت خودت و بچتو میکشم و فلان و بهمان بعد ک بچه خوابید میگ این بچه دلشم من بشکنم تقصیر توعه میگه تو کثافتی اشغالی هیچ‌گهی نیستی و هزاران حرف دیگ 

گفت خیلیا التکاسمو میکنن ده روزه زن میتونم بگیرم گفتم مرد نیستی اگه نگیری 

عامو ای چه گوهیه گرفتارش شدم

میدونه بابام پشتم نی دفعه قبل هم انگشتمو شکوند باز پشتم نیودن اینم بی صاحب گیر اورده هروقت دوس دختر میگیره تا زمانی کات کنه همین رفتارشه منم ک مدرک ندارم هار تر شده

کارما💫    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به هیچ عنوان جاتو عوض نکن بلند شو برو رو تخت پشتتو کن بهش بخواب

چی میگی داره میگه دوست دختر گرفته ، آره بره پیشش که زوری کارش هم بکنه زگیل تناسلی هم بهش منتقل کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

بچسبید به زندگیتون زندگی رو به بازی نگیرید مگه پدربزرکا و مادربزگای ما ادم نبودن دعوا نمیکردن.انقد حرمت همو شکستین که خیلی راحت حرف از شخص ثالث میزنید حیفه .بچه ها تون چه گناهیی دارن اونارو تربیت کنید