2777
2789
عنوان

بعضیا را دیدین خدا چه عزتی بهشون میده

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 21 پست
اسی جان حرف تون اولا شرک بوددر ثانی بنده های خدا چه فرقی براش دارن که به عمد بخواد به یکی عزت بده ...

نه من کی باشم که نعوذبالله شرک بگم 

خدا بی نیازه به من و آزار من ،منم که محتاجم و حتی نفسی که الان میکشم دست خودم نیست ، ولی برام جالب بود از وضعیت سختی که بود رسید به این جایگاه و خدا کمکش کرد ایمانش نلغزه ، حتی این مدت با اینهمه مشغله ی تحصیلی که داشت کانادا هرکاری از دستش بر اومد علیه جنایت های اسرائیل انجام داد، همیشه سفت و سخت پای اعتقادات هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونی مستقل از شوهرت کاری کنی؟ بچه ها را بیشتر بیاری تو اجتماع؟

ای بابا من ۱۸ سال تو ی ساختمون باهاشون زندگی کردم باورت میشه اصلا بهم سلام نمیکنن خونه همدیگه نمیرن فقط عید به عید .روبوسی و تبریک بلد نیستن.خشک و سرد وقتی بهم زنگ میزنن به جای سلام میگن هان .فعلا موفق شدم ازون ساختمون در بیام.بلکه این رفتارارو نبینن .من یادم نمیاد پدر شوهرم روی بچه هامو بوسیده باشه یا بغلشون کرده باشه.اصلا مهر و محبت ندارن.مادر شوهرم درحال مرگ بود من براش بال بال میزدم شوهرم خیلی ریلکس می‌رفت سرکار حتی زنگ نمی‌زد حالش و بپرسع

ای بابا من ۱۸ سال تو ی ساختمون باهاشون زندگی کردم باورت میشه اصلا بهم سلام نمیکنن خونه همدیگه نمیرن ...

وای چه بد !!!به شدت منزوی و گوشه گیر هستند 

باز خداروشکر که بیرون اومدی ، هر طور میتونی تلاش کن برای بهتر شدن بچه ها، شوهرت که نمیتونی تغییر بدی ، اما میشه بچه ها را کمی اجتماعي تر کرد

وای چه بد !!!به شدت منزوی و گوشه گیر هستند باز خداروشکر که بیرون اومدی ، هر طور میتونی تلاش کن برای ...

بدیش اینه من تو این شهر به جز خانواده شوهرم کسی و ندارم .خانواده خودمم دورن.خجالتم میکشم زیاد برم اونجا .چون بچه هام مثل گاو سرشون و میندازن پایین بدون سلام و علیک وارد میشن .بدون خداحافظی میان بیرون.بابام پا میشه یکی یکی بغلشون می‌کنه احوالشون و می‌پرسه اینا چون ندیدن این چیزاارو بلد نیستن واکنش نشون بدن .پسرم ۱۶سالشه دخترم ۱۲ی پسر ۳سالع و ی دختر ۵ساله هم دارم. متاسفانه یکی از یکی بدتر 

بدیش اینه من تو این شهر به جز خانواده شوهرم کسی و ندارم .خانواده خودمم دورن.خجالتم میکشم زیاد برم او ...

کلاسهای ورزشی اجتماعی یا کلاس زبان که تعامل زیاد دارند بفرست 

اوضاع مالیت در حدی هست که لچه ها را کلاسهای مختلف بفرستی؟ فقط حضور در جمع میتونه روابط اجتماعی بچه ها را تقویت کنه

کلاسهای ورزشی اجتماعی یا کلاس زبان که تعامل زیاد دارند بفرست اوضاع مالیت در حدی هست که لچه ها را کلا ...

میرن دخترم هم کلاس زبان می‌ره هم والیبال .پسرم باشگاه .سالن ورزشی .کلاس زبان .

می‌دونی تا رفت و آمدی نباشه نمیتونن تعاملات و یاد بگیرن به نظرم همه چیز بستگی به محیط خانواده و اون زن رفتاری داره .وگرنه خودم زیاد باهاشون صحبت میکنم .اما چه فایده