2777
2789
عنوان

تربیت سخت کودک

74 بازدید | 7 پست

من مادر ۲۷ ساله دوتا دختر ۳سال و نیمه و دختر ۶ ماهه سختی های زیادی پشت سر گزاشتم الان شرایطم بهتره ولی زود از دستش عصبانی میشم کتاب ومطالب هم تاثیرنداره وقتی حس میکنم اصلا از من حساب نمی‌بره دیگه یا داد یا نیشگون یکی یا یکی میزنش من مادر خویی نیستم چه جوری بهتر بشم؟ البته که باهم کیک میپزیم براش شعر میزارم سعی میکنم زیاد تلوزیون و گوشی نبینه بهش اجازه میدن تو خونه راحت باشه نمیدونم گیجم کمککک

کنترل خشم واقعا شرطه ، گاهی روش قدیمی جوابه بچه فکر نکنه آلفا خونه اونه ، ولی همیشه نه چون عادی میشه اون خشم پدر مادر دیگ واقعا جدی جدی حساب نمی بره ، تربیت بچه ها واقعا سخته 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کنترل خشم واقعا شرطه ، گاهی روش قدیمی جوابه بچه فکر نکنه آلفا خونه اونه ، ولی همیشه نه چون عادی میشه ...

تو لحظه سریع عصبانی میشم کتاب تربیت بدون فریادهم میخونم اما باز عصبانی میشم 

فوضوله دخترت؟ تخلیه انرژی اگر می‌خواد بذار بره مهد و کلاس رزمی

ببین بیشتر لجبازی میکنه یا خوابش میاد یا جیش داره حالا هی شیطنت زیاد مثلا با دوچرخش ۴ بار زد به پای خواهرش که دراز کشیده بود دیگه ۳ بار نگاش کردم  چهارمی دعواش کردم

بنظرم بهتره با مشاوری چیزی حرف بزنی پسرخاله من دیگه به حرف هم گوش نمیده به زدن هم مقاوم شدن خالم پیر ...

البته امشب داشتم بافتنی میکردم و تلوزیون شبکه ورزش مسابقه میدیدم گفتم خودش بازی کنه شاید ناراحت شد

ببین بیشتر لجبازی میکنه یا خوابش میاد یا جیش داره حالا هی شیطنت زیاد مثلا با دوچرخش ۴ بار زد به پای ...

سخته ولی تحمل کن تموم میشه بزرگ میشن براش تفریح بازی درست کن که بیشتر سرگرم بشه ،سه سالشه سنی هم ندارع ممکنه حسادت هم بکنه به کوچیکه درست میشه ، مادر خوبی هستی احساس ناکافی بودن نداشته باش