2777
2789

توقع دارین اطرافیان نزدیک حالتونو بپرسن ؟؟؟

البته دو روز هم بستری بودم بیمارستان 

مثلا خواهر و مادر و خواهر شوهر و اینا منظورمه 

بنظرتون توقع طبیعیه یا چون عمل سادست غیر طبیعیه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد سرکلاژم توقع داشنم،، همچین عمل ساده ای هم نیست خیلی پر خطر.. من یک سقط داشتم اونم بخاطر همین سرکلاژ روز عمل دکتر سوزن رو زده بود به کیسه آب.. که بارداری بعدیم و زمان سرکلاژم پر استرس بود برام خداروشکر همه چیز خیر شد🙂🙂🙂

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
اره آدما بی عاطفه شدن...می‌بینی با کسی مشکلی نداری، ولی محبتی هم نیست..

من همه حالمو پرسیدن خانواده شوهرم هزااار بار حالمو پرسیدن فقط دوست صمیمیم نپرسیده ناراحت شدم گفتم نکنه چون باردارم حساسم 

چن هفته بوی طول سرویکست چن بود میگم با سرکلاژ سقط کردی رحمت اسیب ندید؟؟

۱۲ هفته دقیق یادم فردای روز ان تی ... یادم نیست چقدر بود.. 

نه دیگه چندساعت بعدش لکه لکه خونریزی دیدم خب گفتم طبیعیه دیگه ، چون دیدی که تاچندروز اول بعد عمل یک مقدار خون طبیعیه بخاطر عمل بعد یکهو دردهای وحشتناکی داشتم که زمین گاز میزدم دیگه رسوندنم بیمارستان بعد چندساعت  که به دکتر بیشرف زنگ زدن تازه لشش رو اورد تااومد دیگه فایده ای نداشت کیسه ابم سوزاخ شد دیگه فورا بردنم اتاق عمل ، سرکلاژ رو باز کردن 

۱۲ هفته دقیق یادم فردای روز ان تی ... یادم نیست چقدر بود.. نه دیگه چندساعت بعدش لکه لکه خونریزی دیدم ...

پاره شد،، اشتباه نوشتم سوراخ شد خخ

الهی بمیرم بازم خداروشکر الان بچه داری بعد کورتاژت کردن ؟؟

اره شکر خدا بچه دارم اما اون بچه هنوز که هنوز یادم میاد بخاطرش کلی گریه میکنم خیلی روانم خراب بود تا یک مدت بااینکه شکرخدا ،، خدا بهم بعدش دوباره داد اما خب یک خاطره تلخی برام موند.. 

اره کورتاژ شدم یعنی اول خواست بدون کورتاژ درش بیاره نتونست مجبور شد کورتاژ کنه