2777
2789

سلام.خانما بچه های شما راحت میخونن کلمات رو؟منظورم کلماتی هست که تااینجا یاد گرفتن.و اینکه راحت مینویسن؟

توی کلاس پسرم همگی توی خوندن که مشکل دارن هیچ،از حفظ هم بلد نیستن بنویسن،یعنی مثلا من میگم بادام باید حتما کلمه بادام رو ببینه تا بتونه بنویسه.

معلم فقط نگارش رو باهاشون کار میکنه بعد روی تخته سرمشق های خونه رو مینویسه و میگه خودتون وارد دفتر کنید یکم زمان میده و بعد پاک میکنه.هرروز بچه ها با سرمشقای اشتباه و نصفه میان خونه که مادرا اصلا نمیدونن اینا چیه.گروه هم تشکیل نمیدن لااقل خودشون توی گروه بذارن.معترض میشیم میگن محصل خودش باید مسئول باشه و تکالیفش رو یادداشت کنه

فردا قراره همگی اعتراض کنیم.برای بچه های شما هم اینطوره؟

وا 

یادمه کلاس اول ما معلم برای همه سرمشق مینوشت تو دفترمون

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلم سرمشق میگیره توهمون کلاس هم مینویسن،ی کتابچه ریاضی ونگارش دارن،روزانه دوسه تاتمرین از اون میگه که تو خونه انجام بدیم.جدا از اون میگه هرشب در حد دوسه تمرین از ریاضی،بنویسیم و املا تو دفترتون داشته باشین برای یادگیری بهتر

ی کانال داریم که معلم تموم کارایی که میکنن و تکالیف رو بهمون میگه.عکس وفیلم ازکارای روزانه هربچه میذاره

مادران هم ی گروه داریم

پسرم تو نگارش مشکل داره.خوندن نوشتن روبراه تره

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
اینا هم اوایل که لوحه کار میکردن معلم مینوشت ولی وقتی رفتن تو کلمه ها دیگه بچه خودش مسئوله

البته من دهه شصتی ام ، روال الانو نمیدونم

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

خیلی خوبه اینطوری ما واقعا ناراحتیم همگی

همه باهم باید برین پیش مدیر،یا دونفر از مادران به نمایندگی از بقیه بره اعتراض،گوش نداد برین اداره

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
دقیقا.یعنی مثل سرباز خونه ست انقدر که فشار میارن.با اینکه غیرانتفاعیه

معلم‌کامل توضییح میده تو شاد و یه گروه هم بله داریم که همه مادرا هستن

خدایی خیلی زود کلاس اولی خودش همه کارها رو بکنه پسر من پنجم از سوم تقریبا یاد گرفت

گناه دارن خدایی به اندازه کافی  استرس یادگیری دارن دیگه چرا سخترش میکنه معلمشون 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
خیلی فشار میارن به بچه ها کلا مضطربن که وای الان تخته پاک میشه وای که چقدر زشت نوشتیم و....

برای دخترمم زود تخته رو پاک میکنه ظاهرا 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
اینا هم اوایل که لوحه کار میکردن معلم مینوشت ولی وقتی رفتن تو کلمه ها دیگه بچه خودش مسئوله

من پسرمو ۳ ماه تابستون بردم کلاس قرآن 

خداروشکر الان مشکلی نداریم 

البته اول آروم میخونه تا بتونه کامل کلمه رو بگه 

زود و تند و سریع با دیدن نمیتونه بخونه

یه چن ثانیه مکث میکنه 

املا هم هر شب باهاش کار کردم از اول 

فعلا تازه دوبار بهشون املا گفته 

اونم فقط یه خط 

که پسرم اونارم بدون غلط نوشته

ولی معلم تو گروه چیزی نمیگه و میگه از پسرتون بپرسین امروز چیکار کردیم 

تو را جانم صدا کردم و اینکه برتر از جانی ❤پسرم همه زندگیمه❤
راجب به مسئولیت کاملا درست میگهالان سختته ولی سه ساال دیگه دستشون رو میبوسی.توی شیوه درس مدرسه اگر م ...

دقیقا معلم پسر منم همین نظر رو داره

دوستم میگه الان متوجه نیستین بعد یکی دوسال میفهمین چقد خوب بوده روشش

اینجوری بچه مسئولیت پذیر بار میاد و میدونه که باید حواسشو جمع کنه ببینه معلم چی میگه چون دیگه معلم به مادر نمیگه و خودش میمونه 

تو را جانم صدا کردم و اینکه برتر از جانی ❤پسرم همه زندگیمه❤