2777
2789

یکی از همسایه هامون کلید در ورودی آپارتمان رو گم کرده بود آمد از من گرفت گفت میرم روش یکی می‌سازم برات میارم الان رفتم در خونشون میگه کلید رو دادم داداشت 

آمدم خونه داداشم میگه به من نداده

خانوادم میگن اصلا کلید نیاورده 

الان چیکار کنم ؟ برم باز بهش بگم ؟

اگه حاشا کرد چی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه نری بگیری بعدا با خودش میگه دختره دور از جونت چه پخمه بود نفهمید سرشو شیره مالیدم

برو ازش بگیر زوداااا

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

همون دداداشتو ببر رو در رو کن ..بگو داداشم میگه که به اون ندادی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اگه نری بگیری بعدا با خودش میگه دختره دور از جونت چه پخمه بود نفهمید سرشو شیره مالیدمبرو ازش بگیر زو ...

بهش گفتم گفت به خودت دادم گفتم ندادید گفت پس به داداشت دادم

بهش گفتم گفت به خودت دادم گفتم ندادید گفت پس به داداشت دادم

بگو به هیچکدوم ندادی چه گاوه

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

بگو کلید بدین برا خودم درست کنم بعد بگو کلید دادم به داداشت برو از اوبگیر

بهش گفتم گفت منم یادم رفت بسازم روش😐 باز برام کلیدتون رو بیار

گفتم پس چه جوری می‌رید و می‌آید گفت زنگ همسایه ها رو می‌زنیم

حالا همسایه ها همه شاغل صبح میرن شب میان