2777
2789
عنوان

مامانایی که دختر خوشتیپ و شیک و پیک دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 53 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم زنده باشهحالا یواش یواش شروع میکنه برات

ممنون عزیزم کلی ذوقشو دارم 

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

اگه خیلی تمیز باشه میتونی بذاری دیوار شهرتون با قیمت مناسب بفروشی

اره همه تمیزن اینقدر که گاهی یادم نمیاد این لباس رو اصلا پوشیده 

شستم

به نظرم اخلاق بدی داره

خب تیشرتی که مال زیر کت بیرونیش بوده

خونه بپوشه چی میشه ؟

اکثرا عشق لباس جدیدا مثل خودمونما میتونیم براش هر لباسی خواست بگیریم ولی باید تعادل رو حفظ کرد

دقیقا هر چی مد میشه میخوان.دختر من چهار پنج تا کاپشن و کت و ...داشت پاشو کرد تو یه کفش که کت چرم مد شده میخوام براش خریدم

من ۳تا دختر دارم. دوروز قبل از حقوق لیستاشون آماده. تا نصف ماه کم میوردیم ولی حالا چن ماهه خدا رو شکر ۲تا شون میرن سر کار. هی بشون میگم پس انداز کنید میگن بزار شاد باشیم دنیا دوروزه .خدارو شکر بار سنگینی از دوش باباشون افتاد. من هم لابلای خرجاشون یادم میکنن. کیفی کفشی شالی😅

با خدا باش و پادشاهی کن❤

اره همه تمیزن اینقدر که گاهی یادم نمیاد این لباس رو اصلا پوشیده شستمبه نظرم اخلاق بدی دارهخب تیشرتی ...

چندسالشه؟؟؟؟منم تی شرتایی که تکراری میشن رو واسه خونه استفاده میکنم بعضی بچه ها حساسن 

من ۳تا دختر دارم. دوروز قبل از حقوق لیستاشون آماده. تا نصف ماه کم میوردیم ولی حالا چن ماهه خدا رو شک ...

وای چه حس خوبی!!

خدا حفظشون کنه.انشاالله دختر منم شاغل بشه برام خرید کنه همینجور که من الان براش خرید میکنم    

مال من ۴ سالشهی داستانهایی دارم باهاش تماشاییهمیشه میگم این الان اینقد ادا داره دوسال دیگ باهاش چیکا ...

لباس بچه گانه گرونتره

الان یه دست زنداداشم برای دخترش میخره با کفش نزدیک ۷ تومن میشه

بگو عزیزم😅😅چون خودم دختر دارم میخواستم مقایسه کنم

من زیاد لباس میخرم، کادو هم زیاد میگیرم لباس

برادرشوهرم خارجه مناسبنا میفرسته .

الان همین امروز کشوی کوچیکه رو مرتب کردم

این برای تا عیدش هست 

۶/۷ دست خونگی داره(مرتب و ست هستن) ک اینارو میشه بیرونم پوشید اسپرت هست،(مهد کودک هم اینارو میپوشه ، سالای قبل ۴/۵ دست کافی بود ، ولی الان چون میره مهد هروز کثیف میکنه ، یکی هم توی کیفش باید باشه…۴ دست داشتم

بدون لباس میموند رفتم ۲ دست خریدم، ۱دست هم برایش کادو اوردن.

بیرونی و مهمانی هم ۴ تا پیرهن مردونه داره، ۴ تا شلوار جین و کتان داره

۲ تاهم دورس داره و یک ژاکت بافت.(این قسمت رو قبلا خریدم 

خرید الانم نیست و برای بچه بزرگترم بوده)

کاپشن هم ۳ تا داره

۱ دونه کلاه داره.و کفش و بوت هم داره چندتایی.

جوراب هم سرمه ای و سفید برای مهمانی داره ۴ تا.

۳/۴تام رنگی پنگی برای مهد 

💕