2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۳۱ سالگی بچه دارشدم. به دومی هم فکر نمیکنم‌ اگررررر یه روزی ورق برگرده و بخوام بچه بیارم اختلاف سن ۴ تا ۵ سال رو میپسندم. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

می شه جنسیت بچه هاتون بگید از اینکه قگفاصله انداختید ناراحت نیستید

اولی دختردومی پسر

نه زندگی یه فرمول نداره هر کسی زندگی منحصر به فرد خودشو داره

فاصله کم با بچه لزوما باعث پدر و مادرخوب بودن نمیشه

۳۱ سالگی بچه دارشدم. به دومی هم فکر نمیکنم‌ اگررررر یه روزی ورق برگرده و بخوام بچه بیارم اختلاف سن ۴ ...

منم مث شما بودم و الان نی نی دختر دارم تو ۳۶ سالگی انا فکر می کنم سنم زیاد بوده و نمی تونم با دخترم رابطه بگیرم دچار استرس شدم

اولی دختردومی پسرنه زندگی یه فرمول نداره هر کسی زندگی منحصر به فرد خودشو دارهفاصله کم با بچه لزوما ب ...

منم دوست داشتم بچه اولم دختربود بعدی پسر ولی خوب بر عکس شد .همش دلم به حال دخترم می سوزه می گم یه مادر پیرم دخترم که به شدت به مادرش نیازمنده 

منم مث شما بودم و الان نی نی دختر دارم تو ۳۶ سالگی انا فکر می کنم سنم زیاد بوده و نمی تونم با دخترم ...

چه فکرایی میکنیا

کی آینده رو دیده

خودت رو آپدیت نگه دار کلاس برو کتاب بخون تا مادر آگاهی باشی...باشگاه برو خوش هیکل بمونی زود از هیکل نیفتی

منم مث شما بودم و الان نی نی دختر دارم تو ۳۶ سالگی انا فکر می کنم سنم زیاد بوده و نمی تونم با دخترم ...

نه عزیزم این فکرا چیه

سن شناسنامه ای ملاک ارتباط نیست. بچه های این نسل به مادر آگاه و باسواد (باسواد نه فقط تحصیلی و مدرک گرا) نیاز دارن. این آگاهی به شناخت بچه و نیازهاش و جامعه و طریقه ارتباط کمک میکنه. هرچی آگاه تر رابطه بهتر.

من اصلا قبول ندارم یه عده میگن فاصله سنی با بچه کم باشه بهتر درک میکنیم. حتی ۲۰ سالم اختلاف باشه چندبن نسل متفاوتن و تا آگاهی نباشه هیچ درکی نیست از این اختلاف نسل

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نه عزیزم این فکرا چیهسن شناسنامه ای ملاک ارتباط نیست. بچه های این نسل به مادر آگاه و باسواد (باسواد ...

نمی دونم به نظر شما ۳۵ سن زیادیه یرای بچه دار شدن یا الان عرف شده من قبل بارداری توجه نمیکردم الان خرابم هیچ لذتی نمی برم

نمی دونم به نظر شما ۳۵ سن زیادیه یرای بچه دار شدن یا الان عرف شده من قبل بارداری توجه نمیکردم الان خ ...

نه. جامعه تغییر کرده. مادرشوهر من تو ۳۵ سالگی بچه هشتمش رو اورد. همکار من تو ۴۴ سالگی بچه اولش رو. نه سن زیادی نیست. 

نه. جامعه تغییر کرده. مادرشوهر من تو ۳۵ سالگی بچه هشتمش رو اورد. همکار من تو ۴۴ سالگی بچه اولش رو. ن ...

به خدا شیمون شدم می گم واش،هیچ وقت باردار نمی شدم چرا تصمیم گرفتم برای بارداری دوم

به خدا شیمون شدم می گم واش،هیچ وقت باردار نمی شدم چرا تصمیم گرفتم برای بارداری دوم

به گمونم بخاطر تغییرات هورمونیت باشه. بعد زایمان این افکار از بین میره