2777
2789
عنوان

چطوری بفهمیم یک مرد متاهله

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 45 پست

اسی چقدر ساده ای کارای سیاسی یعنی چی وزارت اطلاعات اومده دنبالش بعد وقت کرده بهت پیام بده؟اونا اگر بخوان پیام‌ها رو بازیابی کنن نیازی به بود و نبودش ندارن بعدشم وزارت اطلاعات چکار چت دو نفره شما داره؟تابلو ک خواسته چت هارو پاک کنه دست زنش نیفته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید یه خط ازش به بهانه ای بگیری که به نام خودش باشه...بعد برو تو گوگل بنویس سایت ثبت اسناد..میری توسایت کد ملی و شماره تلفنشو وارد میکنی یه کد میفرسته میری قسمت وقایع ازدواج و طلاق اونجا اگه زن داشته باشه با جزئیات نوشته تاریخ ازدواج یا طلاقو اسم طرفو

این تاپیک با همین متن قبلا زده شده پس صددرصد فیکه .برمیخوره خو بخوره .هنوز که شناختی ندارین چرا باید بر بخوره اگه درکش نمیرسه همون بهتر بربخوره اگه متاهل نباشه راحت بی دردسر و بهونه نشون میده

دوره هم شهری نیستیم که

با یه اسنپی ارتباط بگیر تا بره انجام بده پولشو هم بده کاری نداره البته اگه برا مهمه. ما تاکسی داریم بندرعباس یه شرکت همین‌کارها رو انجام میدیم کار اداری تحقیقات محلی خیلی کارهای دیگه

این تاپیک با همین متن قبلا زده شده پس صددرصد فیکه .برمیخوره خو بخوره .هنوز که شناختی ندارین چرا باید ...

این تایپیکو قبلشم زدم فقط تایپیک قبلی زدم استادم نگفتم دوست پسرم فیک کجا بود مگه من مسخره توهم بیکارم فیک بزنم

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
وزازت اطلاعات گوشی کسی رو نمیگیره

تایپیک قبلی منو میشه چک کنید راستش اونجا نگفتن دوست پسرم گفتم استادم دقیق توضیح دادم اونجا

یا یبار بحثشو پیش بکش و محترمانه و آروم بپرس یا قبلش اینستاشو چک کن

اینستا نداره 

شب ها همیشه هستش و تقریبا کل روز بهم پیام میدادیم چیزی که باعث شد شک کنم اینه که یخورده تو کارا سیا ...

خدایی طرف عقلم نداشته باشه میفهمه طرف ی کرمی داره و زن داره

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️