2777
2789
عنوان

چطوری بفهمیم یک مرد متاهله

772 بازدید | 45 پست

خواهشن نگید شناسنامشو اینا 

چون خیلی وقته باهم دوستمی اینو بگم‌بهش بر میخوره ۲۹ سالشه

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

انگار یه سایت هس کد میره رو خط طرف

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نتوجه نشدم چه سایتی؟

همینجادیدم ولی بلدنیستن

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

یکم زود ب شک نیوفتادی؟ همون اول با شوخی و خنده باید شناسنامه شو میگرفتی میدیدی.البته ثبت احوال هم اگه اشنا داشته باشی میشه گمونم

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

نتوجه نشدم چه سایتی؟

شب نتونه جواب تلفن پیام هاتو بده و بپیچونه متاهل هست نه یکبار ها منظورم همیشه 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

یکم زود ب شک نیوفتادی؟ همون اول با شوخی و خنده باید شناسنامه شو میگرفتی میدیدی.البته ثبت احوال هم اگ ...

نادونی کردم دیگه 

آشنام کجا بود آخه

ببین اگه در همه حال در دسترس هست در هر ساعت از شبانه روز خب مشخصه که مجرده دیگه

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

شناسنامه! 

چرا فکرمیکنی مسخرس؟! 

توی اروپا تا سلامت جسمی طرف هم با سیستم پزشکی کشور چک میکنن چه برسه به وضعیت تاهل !

یکم برای خودتون ارزش قائل بشید 

مستقیم توی چشماش نگاه کن و بگو شناسنامه تون میخوام ببینم 

شب نتونه جواب تلفن پیام هاتو بده و بپیچونه متاهل هست نه یکبار ها منظورم همیشه

شب ها همیشه هستش  و تقریبا کل روز بهم پیام میدادیم 

چیزی که باعث شد شک کنم اینه که یخورده تو کارا سیاسیه بعد گوشیش رو گرفتن چند روزه قبلش بهم پیام داد چتو دو طرفه پاک کن  و وزارت اطلاعات اومده دنبال گوشیم و اینا چند روزه ازش خبری نیست و بار دومه این اتفاق دفعه اول ۱ روزه بود