2777
2789
عنوان

بیایین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 28 پست
چقد با پیامت ذوق کردم 😁🩵

بوس بوسی بهتتت

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوووو چال داریییییی (چال دوستم)

تنها نکته مثبت صورتم همینهه🤦🏻‍♀️😂

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

مامان منم چال داره گاهی میبینم میگم کاش چال لپش ب منم ارث می‌رسید 🥲😂

اتفاقا من از مامانم بهم ارث رسیده،

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

تنها نکته مثبت صورتم همینهه🤦🏻‍♀️😂

بنظرم که سخت در اشتباهی 

راستی صورت تپلتو دیدم یادم افتاد 🥲

تازگیا رژیم بودم صورتم بدجور لاغر شده مامانم که هی یادم میندازه 

یکم از گوشت صورتتو ب من میدی بچسبونم صورتم ؟ 😂🥲

بنظرم که سخت در اشتباهی راستی صورت تپلتو دیدم یادم افتاد 🥲تازگیا رژیم بودم صورتم بدجور لاغر شده مام ...

خوشبحالت واقعا من ک رژیم گرفتم دو کیلو تو ده روز کم کردم ولی دیگ مامانم نزاش گف زخم معده میگیری منم ادامه ندادم،، 

بیا عشقم غبغبم مال توو😂😂لپ هم بخای بت میدماا

اتفاقا من از مامانم بهم ارث رسیده،

عررررر نگوووو منم میخام 😢 

من که از هیچ طرف شانس نداشتم 😂😂

بابابزرگم چشاش سبز بود بیشتر خاله ها و دوتا دایی هام چشاشون سبزه بعد چشای بچهاشونم سبز شدهههه ولی مامانم چشاش ب مامان بزرگم رفته قهوییه که یعنی شانس اینو داشتم که چشام سبز باشه که اینم نشد 🥲 حیف

خوشبحالت واقعا من ک رژیم گرفتم دو کیلو تو ده روز کم کردم ولی دیگ مامانم نزاش گف زخم معده میگیری منم ...

خوشحال میشم لپاتو بهم بدی 

ولی هنوز یکم غبغب دارم غبغب نمیخام خیلی ممنون😂😂

عررررر نگوووو منم میخام 😢 من که از هیچ طرف شانس نداشتم 😂😂بابابزرگم چشاش سبز بود بیشتر خاله ها و د ...

منم همینوو فقط دارمااا

چشم ریز از مامانم 

قد کوتاه از بابام 

همش میگم کاش جابجا میشد اخه بابام چشاش عسلی درشته مامانم ماشاالله قدشش بلنننددد🤦🏻‍♀️😂

خوشحال میشم لپاتو بهم بدی ولی هنوز یکم غبغب دارم غبغب نمیخام خیلی ممنون😂😂

🤲🏻🤲🏻 بفرما 🤣🤣

منم همینوو فقط دارمااا چشم ریز از مامانم  قد کوتاه از بابام  همش میگم کاش جابجا میشد اخ ...

ن عزیزم فقط چال لپت نیس که زیباست تو خودت خوشگلی که چال لپت هم بهت میاد 😚

ولی خدایی من چشای سیاه هم خیلی دوست دارم 

خوشحال باشیم 😂👁️

ن عزیزم فقط چال لپت نیس که زیباست تو خودت خوشگلی که چال لپت هم بهت میاد 😚ولی خدایی من چشای سیاه هم ...

قربونت برم من مهربونم🩵😍بله بله هممون زیباییم