2777
2789
عنوان

بنظرتون زندگی یه کابوسه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 29 پست
نی نی سایت ؟ بخش بیماران روانی 😂

بیماران روانی هم بخاطر زیاد فهمیدن زندگی بهشون این برچسب رو زدن🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من با اونجاش کاری ندارمگفتم که این دنیا مثل یه خوابهحالا بعد از مرگ هم هرکسی جواب کارایی که تو این ز ...

اینو قبلا خود قرآن گفته، اسپویلیم از اول، ولی خواب نیست مثل خواب👁️👄👁️😂💔

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

منم الان تو ی کابوسممنتهی ی ادم قشنگی وسط این کابوسه س

چقدر خوش‌بینی

کاش میتونستم مثل تو فکر کنم...

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)

یه زمانی زندگی اونقد قشنگ بود دوس نداشتن روز تموم بشه از لحظه لحظه وثانیه هاش استفاده میکردیم برای خوش بودن

ولی الان همش میگم زود ده بشه بخابم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
نه کابوس نیست

اینم ممکنه ولی من احتمال میدم باشه

شاید اصن متوجه نشیم که مردیماز کجا معلوم تا الا نمرده باشیم

دقیقا

ما الان مردیم وقتی بمیریم بیدار میشیم

حتی تو قرآن هم نوشته شده این جمله

یه زمانی زندگی اونقد قشنگ بود دوس نداشتن روز تموم بشه از لحظه لحظه وثانیه هاش استفاده میکردیم برای خ ...

هعییی (:

دقیقاما الان مردیم وقتی بمیریم بیدار میشیمحتی تو قرآن هم نوشته شده این جمله

فقط من موندم به من چی گفتن که قبول کردم بیام، در مورد این یه مورد خیلی کنجکاوم چون هرطور حساب میکنم نمیشه☺️😂😂🤦🏻‍♀️

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

خوش بین نباشم مثلا چیزی فرق میکنه؟

مگه من گفتم فرق میکنه؟

درسته از یه لحاظ فرق میکنه چون اینطوری حداقل آرامش بیشتری داری