2777
2789
عنوان

راه حل بدین چکار کنم از دست این انسان خلاص شم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 32 پست

خب شما نمیتونی مستقل بشی از اون خونه بری؟ پدرت کجاس؟ 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه زنشو دوس نداشت الان دختر یک ساله نداشت  از فکر بیا بیرون  کاریت نداره که

نمیخوام ببینمش باید چکار کنم به کی بگم؟؟

چرا همش اینجاست بره خونه خودش

روزی چن بار میخواد بیاد؟؟

چطور برم کجا برم .پدرم پی زندگی و کار خودشه

خب به پسر عموت بگو کمتر بیاد اونجا

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

زنش خونه باباشه

ببین اسی اگه ب زور ازدواج کرد شاید داره زندگیشو. خراب میکنه که ب شما برسه،،، سنگاتو باهاش وا کن بهش بگو اگه زنتو طلاق بدی من برنمیگردم باهات،،، شما باید با خودش حرف بزنی بگی همه چی تموم شده نا امیدش کن

ببین اسی اگه ب زور ازدواج کرد شاید داره زندگیشو. خراب میکنه که ب شما برسه،،، سنگاتو باهاش وا کن بهش ...

بهش گفتم قبلا ..آگاهه از این موضوع

ولی باشه چشم توی فرصت مناسب تاکید میکنم

میدونه نمیخوام و نمیتونم با یه بچه بپذیرمش..

اصن نمیزارن

بهش گفتم قبلا ..آگاهه از این موضوعولی باشه چشم توی فرصت مناسب تاکید میکنممیدونه نمیخوام و نمیتونم با ...

پانسیون یا خونه بگیر و از اون خونه برو یا برو پیش پدرت،،،اومد اونجا نرو پیشش کلا از اتاقت نیا بیرون،،، 

این موضوع خودتون باید حل کنید کس دیگه ای نمیتونه کمکتون کنه

پانسیون یا خونه بگیر و از اون خونه برو یا برو پیش پدرت،،،اومد اونجا نرو پیشش کلا از اتاقت نیا بیرون، ...

حالا یه موضوع دیگه بخدا مغزم نمیکشه کمکم کن.

این دخترشو از ظهر گذاش اینجا و رفت قرار بود ساعت ۶ بیاد ببره ..

بنظرت زنگ بزنم زنش بیاد بچه رو ببره خسته شدم..؟؟

نزاش پیش من گذاشت پیش مامان بزرگم..اونم رفته نوبت دکتر داش

حالا یه موضوع دیگه بخدا مغزم نمیکشه کمکم کن. این دخترشو از ظهر گذاش اینجا و رفت قرار بود ساعت ۶ بیا ...

بخدا منم زندگی دارم باید برم جایی

این بچه معصوم هم کسی بش اهمیت نمیده

مامان باباش لج کردن با هم 

میترسم زنگ به مامانش بزنم بد شه ..صبرم داره تموم میشه