2777
2789

حالم بده 

چند ساله درگیر مشکلات هستم 

برادرم بیمار روانی هست 

خودم مجردم ۲۶ سالمه با یک بیمار روانی زندگی میکنم 

تاپیک های قبلم هست 

پر از مشکلات و بدبختی بدترین گوه تمرین پدر مادر نصیبم شدن اندازه حیوون ارزش ندارم تو خونه

از اینور از کارم انداختنم بیرون نتونستم از حقم دفاع کنم 

حالم بده 

خدا کجاست کجاااااااست خدا 

۴۶ کیلو ام با قد ۱۶۷ به خدا قسم بالای ده سااااله رژیم میگیره 

ن سینت دارم ن باسن م اندام 

معلومه نمیتونم ازدواج کنم 

حالم بده حالم خیبلی بده کاش بمیرم 

این همه سال زجه زدم خدا رو صدا زدم اصلا نمی‌بیند من و خیلی سنگدله خیلی 😭اصلا نمی‌بیند من و خیلی سنگدله خیلی 😭💔😔

آروم باش عزیزم

خدا میبینه، ما اونطور که باید ببینیمش، نمیبینیم

وقتی زندگی رو دور سختشه، خدا راهکار داده

«از صبر و نماز یاری بجویید»

تو صبر، امید هست

امید به رحمت بی حد و انداره خداوند

و تو نماز، اثری هست که رو تک تک ابعاد وجودیمون گذاشته میشه

نمیذاره به ته خط برسیم

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

آروم باش عزیزمخدا میبینه، ما اونطور که باید ببینیمش، نمیبینیموقتی زندگی رو دور سختشه، خدا راهکار داد ...

نمی‌دونم چی بگم به شدت بی رحمه لااقل برای من 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم تو هم یروز رنگ ارامش و خوشبختی رو ببینی 

دعا میکنم به ارزوهات برسی واقعا وقتی گفتی ۲۶سالته و معلمی متعجب شدم خیلی عالیه که الان تو این مرحله ای

من ۲۴سالمه هنوز نمیدونم تکلیفم چیه

پس بدون الان جلویی از این لحاظ

سعی کن از پولات یمقدار کم طلا پس انداز کنی تا انشالا بتونی یه خونه جدا اجاره کنی از خونه بیرون بیای اگه خیلی اذیتی 

همیشه امیدوار باش 

راستی هیچکس زشت نیست 

جامعس که یسری استاندارد چرت زیبایی رو به ما نشون میده تو سوشال مدیا وگرنه توام زیبایی و میتونی اگه دلت خواست تغییر بدی خودتو

و اینم یادت باشه اگه خودت اول خودتو دوست نداشته باشی قرار نیست کس دیگه هم بهت ارزش بده و دوستت داشته باشه

نمی‌دونم چی بگم به شدت بی رحمه لااقل برای من 😭

نگاهتو عوض کن خواهر جان تا به آرامش برسی

ماها نگاهمون درست نیست

وگرنه میشدیم شکل اماممون

شکل امام حسین(ع) تو گودال قتلگاه سجده شکر کردند 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

خودتو درگیر خانواده نکن رهااا کن چون چاره دیگه ای نیست

یه کار دیگه پیدا کن

باشگاه ثبت نام کن 

ارشد بخون 

به خودت برس 

حالت بهتر میشه به خونه به عنوای جای خواب نگاه کن به پیشرفتت فکر کن

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

انشالله که کار خوب دوباره گیرت بیاد 

آقا اجازه و دیوار و استاد سلام معلما تبلیغ میکنن برای درسشون . تامین اجتماعی هم فکر کنم از حقوق تمام افراد شاغل تحت یه سری شرایط حمایت میکنه . 

حداقل بگو ح‌کم اخراجیو بدن بابت حقوق بگیری از بیمه . میخوایی یه چند وقت کار غیر مرتبط بکن مثلا داروخونه ای جایی تا دوباره یه شغل خوب پیدا کنی . 

تنها راه اون داداشم اینه از خونه بری بیرون بری سرکار دوباره تا انشالله پولاد جمع شد یا بری خوابگاه تخت اجاره کنی که ماهی ۴ تا ۵ تومن شریعتی تهرانه یا اینکه انشالله خونه دار بشی با وام مسکن و .. 

غصه نخور فردا بهتر از امروز میشه