2777
2789
عنوان

ایمپلنت

54 بازدید | 12 پست

سلام اگه کسی دندون شو قبلا یعنی سه سال پیش کشیده باشه، می تونه ایمپلنت کنه؟ یا باید بلافاصله بعد کشیدن(منظورم بعد از. خوب شدن جای زخم) مراحل ایمپلنت انجام بده؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر دو زمان میشه ولی اگه شش ماه بگذره استخون فک اب میشه و باید پودر استخوان تزریق کنن که یکم مراحلش سخت تر میشه اما اگه بلافاصله بعداز کشیدن ایمپلنت کنی مراحلش کمتر و سختیش هم کمتره

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

هر دو زمان میشه ولی اگه شش ماه بگذره استخون فک اب میشه و باید پودر استخوان تزریق کنن که یکم مراحلش س ...

اهام، یعنی همین دندون پوسیده رو بنظرتون نگه دارم بهتره؟ چون فعلا هزینه ایمپلنت ندارم. 

اهام، یعنی همین دندون پوسیده رو بنظرتون نگه دارم بهتره؟ چون فعلا هزینه ایمپلنت ندارم.

اگه میشه نگهش دار 

منم دندونم عصب کشی بود الان فقط پایه هاش هست تو دهنم و یکم از یکی از دیواره هاش 

نگهش داشتم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

آره می‌تونی، حتی اگه سه سال هم از کشیدن گذشته باشه. لازم نیست همون موقع بعد از کشیدن ایمپلنت بذاری. فقط یه چیزی هست وقتی مدت زیادی می‌گذره معمولا اون قسمت یه کم استخونش کم می‌شه، واسه همین ممکنه قبل ایمپلنت یه کار کوچیک مثل پیوند استخون لازم باشه.
ولی کلی آدم هستن که سال‌ها بعد می‌رن ایمپلنت می‌کنن و هیچ مشکلی هم نیست.

در نهایت با عکس سی‌بی‌سی‌تی مشخص می‌شه وضعیت استخونت چطوره.
اینم پیجشه یه سر بزن تو دایرکت بپرس ازش: PerioPlanet
اگه خواستی مطمئن شی، از دکتر یوسف موسوی صالحی بپرس، من خودم تجربه‌م باهاش خوب بود و دقیق می‌گه چی لازم داری و چی نه.