2777
2789
عنوان

نظرتون درباره سه تا بچه داشتن چی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 2352 بازدید | 124 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به تو میرسه 😂

یعنی چی؟؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من دوتا دختر ۱۱ و ۶ ساله دارم الان فهمیدم باردارم. ناخواسته بوده، خیلی فکرم درگیره حتی جرات گفتنش به ...

سن خودتون چقدره؟ و همسرتون؟

ان شا الله اینم پسره از هردوتاش داشته باشید😍

از سال ۹۴ تو نی نی سایتم نه کاربریم تعلیق شده نه ترکیده فقط رمزامو فراموش میکنم🙈 قبلا با نامهای چیچک‌ و تمنا۶۷ فعالیت میکردم. 
فکر کنم شوهرم مخالفت کنه، نمیدونم چجوری بهش بگم، آخه شرایط اقتصادی مناسب نیس

مخالفت کنه می خواهی چکار کنی؟

دیگهکاریه که شده

همه عالم و آدم هم که مقابلت ایستادند تو مادر اون کنجد کوچولو هستی و باید با جون و دل ازش مراقبت کنی

اطرافمون تقریبا یا بچه‌ ندارن یا نهایت یکی 

اینکه یکی بچه نداشته باشه یا ده تا داشته باشه با ما ربطی نداره اصلا . اما خب من به شخصه ترجیح میدم باهاشون رفت و آمد نکنم . و نهایت در حد پیام باشه ارتباطمون

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

دوتا دختر ۱۱ و ۶ ساله دارمنه زیاد، خیلی باهم دعواشون میشه

خوب مشکلی  نداره  فک کردم تفاوت سنشون  کمه بچه اول من دوساله  دومی۶ ماه دهنم سرویس  شد هیچ کدوم متوجه نمیشن  این سخته خیلی حالا به فکر سومی هم هستم ولی۶سال دیگه آگه مشکل مالی نداری بیار با این سن بچه هات سخت نیست بزرگه مراقبشه

مخالفت کنه می خواهی چکار کنی؟دیگهکاریه که شدههمه عالم و آدم هم که مقابلت ایستادند تو مادر اون کنجد ک ...

کلا خیلی ذهنم درگیره

نمیدونم چیکار کنم؟

نمیدونم چی درسته چی غلط

خدای مهربونم هرلحظه هزار بار شکرت❤🙏