لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
من سومی باردارم اصلاااا توصیه نمیکنم.یا بچه هاتون بزرگ باشن و مستقل شاید راحتتر باشید.من ی هفت سال نبم ی چهارسال نیم همه کارشون باخودمه الان چند روزیه دیگه بازنشسته کاری شدم..اصلا راه رفتن برام سخت شده و انرژیم از دست دادم
گاهی که به سومی فکر میکنم یادم میاد حالا که دوتاشون از آب و گل در اومدن دیگه میتونم به خودم برسم عقلم کمه باز بیفتم به پوشک و شیر خشک و شب بیداری و عن شستن و مهدکودک و مدرسه و مریضی نوزاد و کولیک و. ....
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)