2777
2789
عنوان

نظرتون درباره سه تا بچه داشتن چی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 2352 بازدید | 124 پست
اولی ۴سالدومی وسومی ۲سال البته قصدم ۲تابوددگه ۳شد

خداحفظشون کنه منم پشت هم شدناخواسته بودبعضی نوقع شیطون گولم میزنه سومی هم بیارم بعدمیگم زایمان نمی تونم بکنم خودت انتخابت سزارین بودیانمیشدطبیعی ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعامن دوتاسزاوردم میگن دیگه نمیشه سزارین کنی چه جالب چقدرتفاوت سنیشونه

فکرکنم بشه یکیومیشناسم ۴تادارت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من خودم سه تا بچه دارم دوقلو پسر و ی دختر ۳ سال کلا اختلاف دارن

دوقلوهاتون چند سالشونه اونوقت ؟!

سلام     https://eitaa.com/joinchat/3802202312Ce18ec4b8d2 لینک گروه پاسخگویی به احکام بانوان و شبهات . دستتون بذارید تا لینک آبی بشه .

مبارکهعالیهمن سنم گذشته ولی خیلی خیلی دلم می خواست ۳ تا بچه داشتم

فکر کنم شوهرم مخالفت کنه، نمیدونم چجوری بهش بگم، آخه شرایط اقتصادی مناسب نیس

خدای مهربونم هرلحظه هزار بار شکرت❤🙏
خودتون بچه ندارید؟

من سومی باردارم اصلاااا توصیه نمیکنم.یا بچه هاتون بزرگ باشن و مستقل شاید راحتتر باشید.من ی هفت سال نبم ی چهارسال نیم همه کارشون باخودمه الان چند روزیه دیگه بازنشسته کاری شدم..اصلا راه رفتن برام سخت شده و انرژیم از دست دادم

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

گاهی که به سومی فکر میکنم یادم میاد حالا که دوتاشون از آب و گل در اومدن دیگه میتونم به خودم برسم عقلم کمه باز بیفتم به پوشک و شیر خشک و شب بیداری و عن شستن و مهدکودک و مدرسه و مریضی نوزاد و کولیک و. .... 

من دوتا دختر ۱۱ و ۶ ساله دارم الان فهمیدم باردارم. ناخواسته بوده، خیلی فکرم درگیره حتی جرات گفتنش به ...

عزیزم مبارک باشه فسقلی تو شکمت چرا جرات نداری بگی گناه که نکردی 😍

خودم دارم یه دختر ده ساله

و دوتا پسر 7 ساله

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
من سومی باردارم اصلاااا توصیه نمیکنم.یا بچه هاتون بزرگ باشن و مستقل شاید راحتتر باشید.من ی هفت سال ن ...

واقعا سخته، خدا بهتون قوت بده، شاغل هستین؟

خدای مهربونم هرلحظه هزار بار شکرت❤🙏