2777
2789

یاد اون قضیه چند سال پیش افتادم که شایعه شده بود دولت برای ازدواج با دختر روس پول میده و پسرای ایرانی رفته بودن اونجا و به در بسته خورده بودند 

حالا این بلاگرای مهاجر برای بازدید میان تو اینستا چند تا دختر خوشگل پیدا میکنن تو خیابون از همونا فیلم میگیرن میگن همه دخترای روس  این شکلی هستند 

بعد  میان خالی می‌بندن که دخترای روس همه در انتظار شوهر و خانه داری 

روزی دو شیفت کار میکنن هم خرج خونه میدن هم آشپزی میکنن 

تازه موافق چند همسری هم هستند 😂😂😂

وای بعد به سری پسر بخت برگشته که فانتزی پوورن دارن هم شیر میشن میان میگن لبیک یا پوتین 

فک کنم چون از بین همه سفید پوست ها فقط روسیه با ما خوبه اینا تبلیغ میکنن 😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا کجا روسیه با ما خوبه. ولی انصافا دخترای روس تو دنیا از نظر زیبایی نظیر ندارن. ولی خب آخه مگه میان با پسر یک کشور جهان سومی 😂

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.

دختراشون واقعا خوشگلن ی سریاشون

ولی رفتار ی سری از مردا زننده س واقعا ی جوری رفتار میکنن انگار دختر ایرانی اومده به پاش افتاده یا روسه ی نگاه بهش میندازه

روس ها به پول پرستی و خیانت تو دنیا معروفن پولت تموم شه مثل آشغال پرتت میکنن بیرون

۹۰ درصد دخترای پولی دبی هم روسن 

فقط سفیدی شون باعث میشه این همه تبلیغات داشته باشن و پروپاگاندای دولت پوتین

دخترای روس خیلییی عمل و به خود رسیدن دارن ولی ایرانیای ساده همه جا از عمل دماغ دختراشون گفتن انگار همه میرن عمل میکنن هر کی ی دختر خوشگل ایرانی میبینه فک میکنه عملیه 

ترکیه رتبه ی ۸ عمل های زیبایی تو جهانه هیچ کس تخم نمیکنه بهشون چیزی بگه زن و مرد جرش میدن اما ما خودمون خودمونو میکوبیم

البته ترکا این نگاه کمتر بودنو نسبت به روسا دارن

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

واقعا که جای تاسفه کل دنیا عاشق دخترای ایرانین مردای ایرانی چشمشون به دنبال اجنبی

مردای روس مردای عرب مردای غربی مردای لاتین دیگه کی جا موند حتی ترکا با این که نسبت به ما نژادپرستی میکنن

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن