2777
2789

میخوام جمله هه و شعر های قشنگی ک دیدم رو توش بنویسم وقتایی ک بیکار بودم بخونم 

حس و حالم عوض شه

شعرهای قشنگی ک دارید و می‌فرستید یا جمله های قشنگ

ترجیحا عاشقانه نباشه

یه پیشنهاد بدم از این دفتر سالنامه ای ها بردار که جلدش چرمیه حس بهتری داره تا دفتر معمولی ،یا ازونا که جلدش سخت و گلداره داخلش کاهیه

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیدی که خون ناحق پروانه شمع را 

چندان امان نداد که شب را سحر کند

خیلی خیلی شعر قشنگیه چون ادبیات دوست داری احتمالا معنی درونشو میفهمی ولی تفسیر میکنم که کسی نمی‌دانست پی ببره چقدر جذابه

قصه پروانه و شمع رو که میدونید ،پروانه عاشق شمعه و آنقدر دورش می‌چرخه تا بسوزه بمیره ،حالا میگه خون ناحق پروانه گردن شمع گرفته و همین باعث میشه شمع نمونه شب رو سحر کنه ،که اشاره داره به اینکه شمع نمیتونه تا صبح روشن بمونه و خاموش میشه 

جذاب نیست؟ 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

به سراغ من اگر می آیید ،پشت هیچستانم 

پیداست از گلاب سرشکم که همچون گل

یک روز خنده کردم و عمری گریستم

شهریار

اگه دوستشون داشتی بگو  :)

پیداست از گلاب سرشکم که همچون گلیک روز خنده کردم و عمری گریستمشهریار

وای این خیلی خفن بود و اون شمعه

خنده ش منظورش همون غنچه هست ک گل میشه

گریه هم منظورش همون فرایندی هست ک عصاره ش میشه گلاب

واو عالی