دوستان من خواستگاری دارم که قبلا طلاق گرفتن و الان مدت طولانی هست که بحث خواستگاری از طرف ایشون مطرحه ولی ما قبول نکردیم و هرچند وقت یه بار واسطه میفرسته. من که بلاکش کردم نمیتونه پیام بده ..از این و اون برامون پیغام میفرسته!!!
همسرش همکلاسی دانشگاهش بوده و باهم عاشقانه ازدواج کردن ولی بعد 6 سال طلاق گرفتن و الان دو سال از طلاقشون گذشته و بچه ای هم نداشتن
این آقا سطح اجتماعی و اقتصادی و شغلی خیلی خوبی داره و تا جایی که من دیدم خیلی هم اخلاق خوبی داره و دروغ نگم من ازش خیلی خوشم میاد و بنظرم آدمی هست که من بتونم باهاش زندگی کنم ولی من مجردم و ازدواجی تا حالا نداشتم 27 سالمه آقا 36 سالشه و از 25 سالگی تا حدود 34 سالگی با این خانم بوده اوایل دوستی بوده و بعد ازدواج کردن و الان دوساله که طلاق گرفتن
همسرش هم میدونم تمایل داره برگرده با ایشون دوباره زندگی کنه اما این آقا قبول نکرده و گفته نمیتونه باز با اون بمونه و اخلاقاشون نمیخونه باهم و ...
(من یه همکاری دارم که آشنای همسر قبلی این آقاست و اون رفته و این خبرا رو گرفته برام آورده که خانمه میخواد برگرده اما نشده )
حالا من دیشب واقعا داشتم جدی فکر میکردم که جواب مثبت بدم چون این آقا برای من واقعا شرایط خوبی داره..اما شب خواب دیدم کنار یه نوزاد دختر خوابیدم که تو خواب میدونستم بچه من نیست و من یه جورایی مسیولیت مراقبت ازش رو دارم و بچه از همسر قبلی این آقاست! من شاد بودم و موبایل رو گرفته بودم کنار گوش این بچه و پدرش داشت از پشت گوشی با بچه حرف میزد و منم صداشو میشنیدم و چون بانمک حرف میزد منم خنده ام گرفته بود و شاد بودم که یهو زن قبلی این آقا رو دیدم که کنارمون هست و داره نگاهمون میکنه که من خودمو کنار کشیدم و خندم هم خشک شد دیگه و از خواب بیدار شدم ....
بنظرتون من چه کنم؟ فکر اون زن از الان داره خواب منو آشفته میکنه و در تمام این مدت هم به خاطر اون جواب نه گفتم ولی این آقا اصرار داره و میگه من خیلی جدی هستم و.. از طرفی هم خودمم تمایل به ازدواج دارم اما فکر خانمه منو بیچاره کرده و بنظرم خوابم هم همینو میگه..نظر شما چیه