2777
2789

دوستان من خواستگاری دارم که قبلا طلاق گرفتن و الان مدت طولانی هست که بحث خواستگاری از طرف ایشون مطرحه ولی ما قبول نکردیم و هرچند وقت یه بار واسطه میفرسته. من که بلاکش کردم نمیتونه پیام بده ..از این و اون برامون پیغام میفرسته!!! 

همسرش همکلاسی دانشگاهش بوده و باهم عاشقانه ازدواج کردن ولی بعد 6 سال طلاق گرفتن و الان دو سال از طلاقشون گذشته و بچه ای هم نداشتن

این آقا سطح اجتماعی و اقتصادی و شغلی خیلی خوبی داره و تا جایی که من دیدم خیلی هم اخلاق خوبی داره و دروغ نگم من ازش خیلی خوشم میاد و بنظرم آدمی هست که من بتونم باهاش زندگی کنم ولی من مجردم و ازدواجی تا حالا نداشتم 27 سالمه آقا 36 سالشه و از 25 سالگی تا حدود 34 سالگی با این خانم بوده اوایل دوستی بوده و بعد ازدواج کردن و الان دوساله که طلاق گرفتن

همسرش هم میدونم تمایل داره برگرده با ایشون دوباره زندگی کنه اما این آقا قبول نکرده و گفته نمیتونه باز با اون بمونه و اخلاقاشون نمیخونه باهم و ...

(من یه همکاری دارم که آشنای همسر قبلی این آقاست و اون رفته و این خبرا رو گرفته برام آورده که خانمه میخواد برگرده اما نشده )

حالا من دیشب واقعا داشتم جدی فکر میکردم که جواب مثبت بدم چون این آقا برای من واقعا شرایط خوبی داره..اما شب خواب دیدم کنار یه نوزاد دختر خوابیدم که تو خواب میدونستم بچه من نیست و من یه جورایی مسیولیت مراقبت ازش رو دارم و بچه از همسر قبلی این آقاست! من شاد بودم و موبایل رو گرفته بودم کنار گوش این بچه و پدرش داشت از پشت گوشی با بچه حرف میزد و منم صداشو میشنیدم و چون بانمک حرف میزد منم خنده ام گرفته بود و شاد بودم که یهو زن قبلی این آقا رو دیدم که کنارمون هست و داره نگاهمون میکنه که من خودمو کنار کشیدم و خندم هم خشک شد دیگه و از خواب بیدار شدم ....

بنظرتون من چه کنم؟ فکر اون زن از الان داره خواب منو آشفته میکنه و در تمام این مدت هم به خاطر اون جواب نه گفتم ولی این آقا اصرار داره و میگه من خیلی جدی هستم و.. از طرفی هم خودمم تمایل به ازدواج دارم اما فکر خانمه منو بیچاره کرده و بنظرم خوابم هم همینو میگه..نظر شما چیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم زن قبلیش مزاحم زندگیت میشه

زن قبلیش پیگیر برگشت به زندگی با این آقا بوده قطعا از من متنفر میشه و میخواد بهم ضربه بزنه ولی خوب خود آقا نخواسته باهاش برگرده...من چه کنم این وسط..با این آقا در مورد خوابم صحبت کنم؟

شرایطش خیلی خوبه و من خواستگارای قبلیم یک صدم اینم نبودن از طرفی هم دلم میخواد ازدواج کنم ازش خوشم م ...

من که صلاح نمیبینم، شرایط رو ول کن، اخلاق مهمتره. آدم درست و حسابی بود زن قبلیشو ول نمیکرد

زندگی جاری است ...

من که صلاح نمیبینم، شرایط رو ول کن، اخلاق مهمتره. آدم درست و حسابی بود زن قبلیشو ول نمیکرد

فداتشم ممنونم. میدونی اخلاقش خوبه تا جایی که میدونم و خانم قبلیش هم به خاطر همین خوبی های آقاهه هست که میخواد برگرده ولی خود خانمه بداخلاقی و زورگویی زیاد داشته و تو خانواده این آقا خیلی تشنج ایجاد کرده برا همین طلاق گرفتنو خانواده آقاهه کلا از خانمه دل خوشی ندارن...از اخلاق خوبش تا حدی مطمینم هرچند هرکسی یه ویژگیهای بدی هم داره که باید بپذیریم. واقعا موندم خوابمو جدی بگیرم یا نه..میگم به این آقا هم خوابمو تعریف کنم ببینم چی میگه یا نه؟

فداتشم ممنونم. میدونی اخلاقش خوبه تا جایی که میدونم و خانم قبلیش هم به خاطر همین خوبی های آقاهه هست ...

خواب رو ول کن، با خواب که تصمیم نمیگیرن. تو الان احساساتی شدی، خوب به همه دقت کن خیلی ریسکش بالاست، الکی ذوق زده نشو. من ۳۸ سالمه مورد زن طلاق داده حساس هستم

زندگی جاری است ...

خواب رو ول کن، با خواب که تصمیم نمیگیرن. تو الان احساساتی شدی، خوب به همه دقت کن خیلی ریسکش بالاست، ...

موافقم باهات... بعد از خوابم کلا دل نگرانیم بیشتر شد و به مامانم هم گفتم و اونم گفت هروقت زنگ بزنن میگم جوابت منفیه و تموم بشه بره و دیگه پیگیر نباشن

الان فقط حس درونی خودم اذیتم میکنه چون بهش علاقه پیدا کردم 

مشاوره برید خیلی بهتره

اگه مشاوره بگه با هم خوب و اوکی هستین چی؟ من فکر زن قبلی رو چه کنم؟! خود آقا میگه من فراموشش کردم و اصلا و ابدا نمیخوام دیگه تو زندگیم باشه و اکثر زمان اون 6 سال رو به زور و با سختی کنارش بودم....

اما من نمیتونم فکر خانمه رو از سرم بیرون کنم و با خیال راحت به ازدواج فکر کنم

[QUOTE=] اگه مشاوره بگه با هم خوب و اوکی هستین چی؟ من فکر زن قبلی رو چه کنم؟! خود آقا میگه من فراموشش کردم و ... [/QUOTE]

عزیزم تو هیچ دینی نسبت به کسی نداری مخصوصا وقتی اقا نمیخواد به اون خانم رو 

اگر اون خانم واقعا علاقمند به زندگی بود زندگی ۶ ساله رو خوب مدیریت میکرد که به طلاق نکشه ولی باید کاملا از حس اقا مطمئن باشی که از سر لجبازی به سمت شما نیومده باشه

[QUOTE=] اگه مشاوره بگه با هم خوب و اوکی هستین چی؟ من فکر زن قبلی رو چه کنم؟! خود آقا میگه من فراموش ...

از حس آقا تا حد زیادی مطمینم چون دوسال هم از طلاقش گذشته فکر کنم اون هیجانهای منفی و حس انتقام و لجبازیش فروکش کرده باشه....فکر نکنم همچین آدمی باشه که از سر لجبازی بخواد ازدواج کنه و دوباره یه زندگی ناموفق رو رقم بزنه چون خیلی منطقی و پخته و صبور به نظر میاد...من مدتها بود میفهمیدم این آقا بهم توجه داره ولی چیزی نمیگفت تا اینکه الان حدود 1 سالی هست که پیگیره ...یه بار کاری رو به منشی سپرده  بود و اونم خراب کاری کرده بود ولی بسیار صبورانه و منطقی داشت با منشی حرف میزد و اصلا عصبی نشد و پرخاشگری و تندی نکرد درحالیکه اشتباه منشی خیلی بد بود...بعدش من از منشی (منشی مرد بود) پرسیدم همیشه اینجوریه که گفت خیلی مهربان و بااخلاقه و خدا عمرش بده و از این حرفا... مامانم میگه ولش کن چرا باید با یکی که طلاق گرفته ازدواج کنی ولی من ازش خوشم اومده و الانم عکسش روبرومه تو لپتاپ دارم با چشای پر اشک نگاهش میکنم و دلم میخوادش..چه کنم آخه  واقعا برام سخته بهش نه بگم از طرفی هم فکر اون خانمه منو آزار میده

به خانمه فکر نکن اگر برای اقا تموم نشده بود بهت حسی نداشت 

در ضمن دوسال بعد از طلاق داره خواستگاری میکنه 

اگر میخواست تو همون دوسال برمیگشتن بهم 

فقط مشاوره برید بخاطر اینکه ایشون تجربه زندگی مشترک داره با خیال راحت تصمیم بگیری 

ان شاالله خوشبخت بشی