2777
2789
عنوان

رفتارا و پوشش مادر شوهرم رو مخمه

241 بازدید | 21 پست

خانوما من نامزدم (عقد نیستم) و خونواده پسره از لحاظ مالی ازمون پایین تره

مامانش لباسای قشنگ نمیپوشه و استایلش معمولیه و جوریه که من بخوام به فامیلام معرفی کنم واقعا خجالت میکشم 

کلا لباسای خاله اش هم اصلا مدرن نیس 

خودش بد لباس نیس و میتونم حلش کنم ولی خونوادشو نمیتونم بگم فلان چیزو بپوشین 

مشکل دوم اینه که اصلا از باباش چیزی نمیخواد و اصرار داره خودش پایین شهر خونه بخره که منم اصلا نمیتونم اونجا بشینم 

بخدا توقعاتم زیاد نیس حتی با اینکه ماشین خودم ازش مدل بالاس من هیچوقت نگفتم ماشین تو فلانه ولی حداقل اینو انتظار دارم جای متوسط خونه بگیره 

رشته دانشگاهیش هم جوری نیس بگم آینده خیلی پولدار میشه درحالی که من یکی از رشته های علوم پزشکی میخونم

از اول رابطه گفتم من با کم پولی نمیتونم کنار بیام و خودشم گفت حلش میکنم ولی زمان که میگذره میبینم که همینه وضع 

هم دوسش دارم هم شکم با دوس داشتن سیر نمیشه 

نمیخوام هم پسر ملت رو علاف کنم

بنظرم خودت فهمیدی چی درسته

نه خودت رو بدبخت کن نه اونو

اگه آدمی بودی که این چیزا برات مهم نبود می‌شد حلش کرد ولی تو از الان حتی تیپ مادر طرف برات حل نشده

ول کن بره 

خیلی از مادرهای سن بالا لباس های مدرن نمیپوشن این که چیز کاملا عادیه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب نامزدین تفاهم ندارین باهم چیزی نشده میتونی تموم کنی 

چون اشنباهی نداشتن فقط سبکشون فرق داره تیپ شوهرمون ب ما ربط داره ولی تیپ خانوادش نه فقط میتونیم اگر برامون مهمه و جزو معیاره جلو تر نریم و تموم کنیم 

از نظر اینکه دستش تو جیب خودشه هم ک خوبه ک چرا باید رو پول دارایی بقیه حساب کنه باز اینم تفاوت عقیده و تفاهم نداشتنه اذیت میشی اینجوری

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

اولش دیده بودی دیگه الانم اگه نمیتونی تحمل کنی از اول جداشو

من دختریم ک محبت پدر ندیده😔چون مادرش باید خرج خونه میداد و کار میکرد و هیج وقت خونه نبود محبت مادرم ندیده😔من دختریم ک ۳ساله داداششو ندیده حتی صداشم نشنیده ولی چون اون خوشبخته حوشحالم🙂من دختریم ک با این ک عاشق خواهرمم ولی سالی ۴بار ب زور میبینمش😔من دختریم ک بچگی نکردم چون ۱۱سالگی عقد کردم😔من دختریم ک ۱۵سالگی مادر شدم😍من دختریم ک ۱۵روز بعد زایمانش فهمید شوهرش بهش خیانت میکنه😭من مادریم ک بخاطر دخترم ۵ساله خیانت شوهرشو ب روی خودش نمیره چون نمیخواد دخترشم محبت پدر نمبینه کسی نباشه ک تو اوج نا امیدی پشتش باشه🥺نبودن پدر میتونه خیلی ضربه ها ب بچه بزنه دختر و پسرم نداره نبود مادرم ک فکر کردن بهشم سخته خدایا همه فرزندان دنیارو زیر سایه پدر مادرشون بزرگ کن بگو آمیییین🤲                                                               لطفا چیزی درمورد امضام نپرسین ممنون❤️😘

اینکه دنبال لیاقتتی خیلی خوبه ولی خیالت راحت اینا دیگه تو این شرایط زندگی کردن تو نمیتونی تغییر بدی یا همین الان نه رو بگو یا ...

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

اگه اینا برات واقعا مهمه همین الان یه فکری کن مامانش و فامیلاش تو عروسی و مهمونیاتون با فامیل و دوستای شما روبرو میشن خیلیا براشون این چیرا مهم نیست میگن یه عروسیه حالا هر تیپی هم باشن تموم میشه میره و تحت تاثیر خانواده و دوستاشون سر این مسیله قرار نمیگیرن و اذیت نمیشن ولی خیلیا بخاطر همین چیزا از زندگی دلسرد میشن و به اختلاف می‌خورند 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

پنجاه سالشه زیاد پیر نیس

شما نمیتونی پوشش دیگران رو عوض کنی همونطور که شما دوست نداری دیگران در مورد پوششت نظر بدن و سعی در تغییر دادن شما باشند

اونا یه عمر اینطوری زندگی کردند شما هم یه عمر طوری دیگه 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

ببین ازدواج با فاصله طبقاتی خیلی‌ دردسر داره 

الان شما هعیی قراره دید از بالا به پایین داشته باشی 

همین الان مامانش رو در حد خودتون نمیدونی 

اونم بعد ها که اینا رو حس کرد ممکنه رفتار های نادرستی داشته باشه و کلاً جنگ و. جدال بشه 

از طرفی اگر میدونی نمیتونی پایین شهر زندگی کنی و اون این رو میخواد کلاً بیخیال شو 

وقتی اینا رو میدونستی اصلاً نباید قبول میکردی 

منی که از نظر مالی خوب نیستم ترجیح میدم هیچوقت ازدواج نکنم تا که با فاصله طبقاتی ازدواج کنم و بخوام درگیر این چیزا بشم 

حوصله میخواد 

این کاربری دومم هست/ اسم طب سنتی و طب اسلامی رو تو تاپیک های من نیارین لطفاً 🙏🏻