2777
2789
عنوان

سه تایی رفتیم دستشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 68 پست
منم ازینکارا میکردم یادش بخیر چه استرسی داشتیم زیر ابرو برمیداشتم خدایی نمیشد برندارم ابروهام مثل اب ...

آخیییی🥲😂مارو هم تا سال نهم گیر میدادن

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من همیشه لاک و ژلیش داشتم فقط توی راهنمایی و ابتدایی چک میکردن

هربار که چک میکردن من سریع جیم میزدم توی یک صف دیگه که قبلا چکشون کردن بعد من خیلی ریزه میزه بودم و هستم هیچکس نمیفهمید

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

راهرو داخل دستشویی دوربین نداره؟ معمولا برای مدارس میذارن که چک کنن چند نفری نرن داخل

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

حالا خیلی واجب نیستا بزنید بعد استرس بگیرید این همه آدم هزینه میکنه اونم دو هفته یبار باید بری ترمیم ...

نه بابا کوتاه زدم ولی استرس زیاد نداشتم بیشتر خندم میومد از وضعمون

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

منم ازینکارا میکردم یادش بخیر چه استرسی داشتیم زیر ابرو برمیداشتم خدایی نمیشد برندارم ابروهام مثل اب ...

من یه بار دوسنث جلو معاون گفت خانم نگا سیبیلاش و معاون یه شوخی بهم گفت برو سیبیلاتو بردار اصلاح کن کلاس مدرسمون زو نیار پایین😐🤣🤣🤣🤣🤣

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

آخیییی🥲😂مارو هم تا سال نهم گیر میدادن

من از سال هشتم ابرو هامو مرتب کردم البته اصلا مو نداشت فقط من قرتی بودم خیلی دوست داشتم به ظاهرم برسم موهامم فانتزی میکردم خیلی از بچه ها همینجور بودن از هفتم از اینکارا میکردن دیگه مدرسه گیر نمیداد فقط رو کاشت ناخن گیر میدادن که اونم از دهم به بعد دیگه گیر ندادن

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

من همیشه لاک و ژلیش داشتم فقط توی راهنمایی و ابتدایی چک میکردنهربار که چک میکردن من سریع جیم میزدم ت ...

آخییییی😂هنوز چک میکنن مارو

راهرو داخل دستشویی دوربین نداره؟ معمولا برای مدارس میذارن که چک کنن چند نفری نرن داخل

چرا اتفاقا داره همون‌جوری هم فهمیدن🥲😂