شوهرم و برادرش توبی سوپر مارکت شریک اند به شوهرم زنگ زده که میخوام برای تو و خانومت گوشی خوب بگیرم مدل گوشی خانومت چیه و پرسیده گوشی که نخریده
با این که من دو شب پیش داداشم برام گوشی ردمی نوت 14 قسطی برداشتم افتاد 22 تومن دارم ولی شوهرم گفته نه و میخواد بخره اونم گفته نخره من میخوام براتون بگیرم اینم گفته باشه منم عصبی شدم میگم تو که میدونی من گوشی برداشتم چرا بهش نگفتی اینم میگه گوشی تو ارزون این بخره مدل بالا میخره و شایدم آیفون و از پول شراکت خودمونه میگم اگه از پول خودمونه باید همون پول میداد تو بگیری نه اون بگیره ولی من به همین گوشیم راضی ام نمیخوام مدیون بشم بهش گفتم یه جوری بهش بگو که من گوشی خریدم و تو در جریان نبودی
اینم بگم یکی از دلایل اصلی که نمیخوام مدیونش بشم اینه که من و شوهرم از خونه بیرون کرد و هی هلم داد که برو منم خیلی ازت نفسم خرد شد و رفتم خونه مامانم 3 تا بچه دارم بعد 2روزبرگشتم همین برادر شوهرم که خبر دار شده بود تماس گرفته بود با داداشم و کلی منت گذاشته بود که خونه مستقل دارن و ماشین ظرفشویی و لباسشویی داره و امکانات داره و خوشی زده زیر دل خواهرت در صورتی که داداشش بیرونم کرده بود چون وضع مالی خانواده ام خوب نیست اینو گفته بود الآنم برگشتم فقط با هدف اینکه بچه هام بزرگتر بشن بعد کلا برم
عذر میخواهم خیلی طولانی شد به نظرتون چیکار کنم گوشی رو قبول کنم یا غرورم رو حفظ کنم