2777
2789

شوهرم و برادرش توبی سوپر مارکت شریک اند به شوهرم زنگ زده که می‌خوام برای تو و خانومت گوشی خوب بگیرم مدل گوشی خانومت چیه و پرسیده گوشی که نخریده 

با این که من دو شب پیش داداشم برام گوشی ردمی نوت 14 قسطی برداشتم افتاد 22 تومن دارم ولی شوهرم گفته نه و میخواد بخره اونم گفته نخره من می‌خوام براتون بگیرم اینم گفته باشه منم عصبی شدم میگم تو که میدونی من گوشی برداشتم چرا بهش نگفتی اینم میگه گوشی تو ارزون این بخره مدل بالا میخره و شایدم آیفون و از پول شراکت خودمونه میگم اگه از پول خودمونه باید همون پول می‌داد تو بگیری نه اون بگیره ولی من به همین گوشیم راضی ام نمی‌خوام مدیون بشم بهش گفتم یه جوری بهش بگو که من گوشی خریدم و تو در جریان نبودی 

اینم بگم یکی از دلایل اصلی که نمی‌خوام مدیونش بشم اینه که من و شوهرم از خونه بیرون کرد و هی هلم داد که برو منم خیلی ازت نفسم خرد شد و رفتم خونه مامانم 3 تا بچه دارم بعد 2روزبرگشتم همین برادر شوهرم که خبر دار شده بود تماس گرفته بود با داداشم و کلی منت گذاشته بود که خونه مستقل دارن و ماشین ظرفشویی و لباسشویی داره و امکانات داره و خوشی زده زیر دل خواهرت در صورتی که داداشش بیرونم کرده بود چون وضع مالی خانواده ام خوب نیست اینو گفته بود  الآنم برگشتم فقط با هدف اینکه بچه هام بزرگتر بشن بعد کلا برم

عذر میخواهم خیلی طولانی شد به نظرتون چیکار کنم گوشی رو قبول کنم یا غرورم رو حفظ کنم 

طمع توقع منت نباشه توش مشکلی نیس

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی چی ؟

انتظار توقع بیجا زیادی باشه پشتش یا بعدها پز بده منت بزاره

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

انتظار توقع بیجا زیادی باشه پشتش یا بعدها پز بده منت بزاره

فک کنم باشه یه جورایی حس خوبی ندارم از اینکه مدیون بشم 

هم اینکه زنش قطعاً راضی نیست و بعدش میخواد قیافه بگیره

ولی میگم نکنه یه گوشی خفن برای شوهرم بگیره من پشیمون بشم

قبول نکن حالا چرا شوهرت گوشی برات نمیگیزه ک داداشش میخواد برات بگیره

چون شوهرم اهل پس انداز نیست و هر چی دستش بیاد خرج می‌کنه اینم همیشه یه مبلغی از حقوق رو نگه می‌دارد انگار بعد یه چیزی میگیره مثلاًهر سال قربانی یا هر چند وقت یکبار گوشت و اینکه هزینه اقساط و تکمیل آپارتمان مسکن ملی رو داد