2777
2789
عنوان

دوست پسرم میگه دوستم نداره

224 بازدید | 25 پست

درحالیکه اون یدونه بود برا من خاص بود.

چیکار کنم؟

بعضیا میگن سیاست زنونه یاد بگیر لوند باش، بعضیا میگن خودت باش، بعضیا میگن محبت کن با محبت درست میشه

البته منم تو رابطه اشتباهاتی داشتم گاها نسبت بهش سرد بودم یا نق میزدم. حالا هم محبت میکنم نسبت به قبل بهتر شده ولی نمیخواد و میگه رفیق باشیم.

دست دو نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون از اول دوست نداشته!!!! 

پسرا یا دوست دارن از اول یا اصلا حسی بهت ندارن و جوری نقش بازی میکنن ک با خودت میگی وای اسمون سوراخ شده من افتادم پایین بعد ی جوری میذارنت کنار ک انگار از اول نبودی 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

ببین، واسش هرکاری کنی نمیخوادت

اصلا خواستن و نخواستن مردا ربطی به خوبی بدی تو نداره

یکیو که نخوان هزارسال دیگه هم نمیخوان

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/

اون از اول دوست نداشته!!!! پسرا یا دوست دارن از اول یا اصلا حسی بهت ندارن و جوری نقش بازی میکنن ک با ...

نه خب اولش واسه عشق و حال اومده بود بعد دید دختر سنگینی ام عقب کشید. میگه واسه ظاهرت جذبت شدم. البته چون اولین رابطه ام بود سیاست زنانه چندان بلد نبودم که چطور نگهش دارم. یکم خشک و وابسته بودم. میگن ظاهر جذب میکنه اخلاق نگه میداره.

دست دو نفره

ببین، واسش هرکاری کنی نمیخوادتاصلا خواستن و نخواستن مردا ربطی به خوبی بدی تو ندارهیکیو که نخوان هزار ...

نه خب اولش واسه عشق و حال اومده بود بعد دید دختر سنگینی ام عقب کشید. میگه واسه ظاهرت جذبت شدم. البته چون اولین رابطه ام بود سیاست زنانه بلد نبودم اینکه چطور نگهش دارم. خشک و وابسته بودم. میگن ظاهر جذب میکنه اخلاق نگه میداره.

دست دو نفره

بابا دوست نداره زوری نیست که ، ملت یاد گرفتن لوند باش سیاست زنونه داشته باش و... طرفت عاشقت میشه ، همش دروغ شانس داشته باشی فقط تموم طرف زشت ، سیاه و بی سواد و..... همسرش عاشقش 

نه خب اولش واسه عشق و حال اومده بود بعد دید دختر سنگینی ام عقب کشید. میگه واسه ظاهرت جذبت شدم. البته ...

خب دیگه خودتم میگی از اول بخاطر چی اومده

الانم دیده اونی که میخواسته نیستی کنار کشیده

به زور نمیشه نگهش داری

نه خب اولش واسه عشق و حال اومده بود بعد دید دختر سنگینی ام عقب کشید. میگه واسه ظاهرت جذبت شدم. البته ...

17 سالته؟ 

عزیزم مگه تو زنی که نیاز به سیاست زنونه داشته باشی

برو سراغ درس و کنکور و پیشرفتت 

نگهش داری که چی بشه؟ بگیرتت؟ والا سن ازدواجتم نیست اونم گردن بگیر نیست

برو پی زندگیت 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/