2777
2789

پالاز موکت بهتر یا پتو فرش قیمت هم‌بگین دوتا بچه کوچیکم داره 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

پالاز الان متری ۷۰۰.۸۰۰

یه ۱۲ متریش حدود ۸.۹ تومن درمیاد 

با همین پول تو دیوار فرش دست دو در حد نو پیدا نمیشه؟

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا دست دوم نمیخری همه قیمتی گیر میاد دست دوم

برای من نیست دسته دوم خوشش نمیاد 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
پالاز الان متری ۷۰۰.۸۰۰یه ۱۲ متریش حدود ۸.۹ تومن درمیاد با همین پول تو دیوار فرش دست دو در حد نو پید ...

عه

برای من نیست دسته دوم خوشش نمیاد

اخه وقتی پول نداره الان پالاز موکت هم کمتر از فرش در نمیاد قیمتش ادم میشوره دست دوم دیگه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اخه وقتی پول نداره الان پالاز موکت هم کمتر از فرش در نمیاد قیمتش ادم میشوره دست دوم دیگه

آهان اره درست میگی ولی خب میگه طرح های قدیمی‌تر فرش دسته دو