2777
2789
عجب ادمای سمی هستن 😳😳😳😳😳

اره بخدا . اسفند دود کرد چرخوند 

مامانم براش تعریف میکنم میگه مبادا توم مثل اونا شی .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره بخدا . اسفند دود کرد چرخوند مامانم براش تعریف میکنم میگه مبادا توم مثل اونا شی .

عزیزم 🫂🫂🫂🫂🥹🥹🥹🥹🥹پاپانتونو از طرف محکم بچلون و حسابی بوس بارون کن

انسانم ارزوست.

عزیزم 🫂🫂🫂🫂🥹🥹🥹🥹🥹پاپانتونو از طرف محکم بچلون و حسابی بوس بارون کن

کامت شیرین مثل قند و عسل عزیزم 

خب دو سال پیش ما تولد دعوت کردیم اومدن ،برا بچه بزرگم ، اونام ۴ ماه بعد مارو دعوت کردن برا تولد بچشو ...

خب شوهرت درست میگه پس دنبال چی هستی اینهمه بی احترامی میبینی ولشون کنبا بچه هاتم حرف بزن بگو اینا اینجورین تا بفهمن 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

خب شوهرت درست میگه پس دنبال چی هستی اینهمه بی احترامی میبینی ولشون کنبا بچه هاتم حرف بزن بگو اینا ای ...

همین شوهرم ۱۰ سال افتادم دنبالش گفتم با اینا رابطه قطع کنیم گوش نمیداد ، الان فهمیده چطورن . ولی بیشتر بخاطر بچه هام .

ولی ۹۹ درصد نمیخوام رفت و آمد باشه .زیاد خودشون دست بالا میگیرن 

کدوم شهر هستید؟اگر دوست داشتید بگو. کلاس زبان و کلاس ورزش و... ثبت نام کن بچه هات روآنقدری که خسته ش ...

سلام

بابا فامیل جای خود داره ....

دوران بچگی کیف عالم رو کردیم با بچه های عمه  و عمو و خاله و دایی ها ....

چه شب هایی که خونه های همدیگه می موندیم و تا صبح پج پج میکردیم و صدای بزرگترا رو در میاوردیم 😅

الان بچه های خودم... طرف خودم تنهاست..... 

طرف شوهرمم ی برادر شوهره  که خودش و زنش  عین اقوام   استارتر ...حسود  و خوش ظاهر فقط!

از الان بچه هاشون روش پدر مادرشون رو برداشتن ...😔

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان.   حسین  جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم    !!!! ۱۱۱۱