2777
2789
عنوان

هیچ وقت دختر خوبی برای خانوادتون نباشین

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 39 پست

مرسی ک گفتی 

من پدر و مادرمو مجبور کردم خونه ای ک قبلا توش بودیم رو بفروشن و پولشو بدن ب من بزنم ب زندگیم و خرج دانشگاه و روزمره ام کنم . مشهد دانشجوام و می‌خوام مث هم سن و سالم بخورم و بپوشم 

واقعا عذاب وجدان داشتم ک چرا دختر بدی هستم 💔😂

خواهرم مث شما بی زبون هست ولی من از پدر و مادر میگیرم و خرج اونم میکنم و گذاشتم بره شهر دور درس بخونه

میگه پونصد بفرست یه تومن می‌فرستم ک لنگ نباشه جلو دوستاش خار شه

منم بی زبون بودم جهیزیه نخاااستم،اما خواهرم کلی جهیزیه برد ،چقدرم جلوی خونوادم عزیزه

من میخواستم و ندادن..دلیلشونم این بود ک داماد نداره طلا بخره پس ماهم جهیزیه نمیدیم

حالا مثلا تک دخترم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا

تو هر زمینه ای پشتم بودن چه مالی و.. 

با اینکه متوسط به پایینیم

هیچ وقت رها نکردن منو

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

یبار بشین در آرامش همه ی اینا رو بگو بهشون یا همه رو بنویس تو دوتا نامه بده بهشون بخونن تو دلت نگه د ...

فایده داره بهشون برای دانشکاه یه بار گفتم گفتن ما چه می دونستیم دانشگاه ها اینقد با هم فرق دارن؟ فک نکنی بی سوادن ها نه هر دو تحصیل کرده کارمند دولت 

موقعی که فهمیدم اینقد به خواهرم پول میدن گفتم بهشون برای من خار داشت که یه قرون کف دستم ندادین؟ 

جوابشون ایم بود چون تو شهر خودمون درس میخوندی پول میخواستی چیکار 

همه ی خانواده ها که مثل هم نیستن...من خودم خیلی بابامو درک میکردم بابام الانم که من ازدواج کردم بازم کلییییی بهم کمک می‌کنه..اگه هزارتومان به داداشام بده به منم میده و اصلا فرق نمیذاره

این قضیه برای همسر فرزند همکار دوست و …. هم‌صادقه

برای همه صادقه عزیزم 

برای همسر هم نباید فداکار باسی 

میگن خوبی که از حد بگذر نادان خیال بد کن حالا میتونه خانوادت باشه شوهرت باشه هر کی میتونه باشه 

فایده داره بهشون برای دانشکاه یه بار گفتم گفتن ما چه می دونستیم دانشگاه ها اینقد با هم فرق دارن؟ فک ...

میدونم اونا هرچیم بگی یه توجیهی میارن کمتر کسی هست که بپذیره اشتباه کرده ولی هرچقدر میتونی بگو و خودتو خالی کن و دیگه تغییر رویه بده توام همونقدر پول و کمک و امکانات بخواه

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلا کسی که زبون نداره چیزی گیرش نمیاد

الاان پسر خودم عادت نداشت از بچگی با من یا بباش میرفت بیرون چیزی بخواد 

دخترم از همون دم در هزارتا چیز ردیف میکنه