2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم درست گفت من همسرم وکیله میگه تمامی پرونده های زیر دستم اونایین ک دیونه هم دیگه بودن و کم کم دو ...

چه جالب من وکیلمون میگفت اکثر طلاق ها سنتی هست چون تازه بعد ازدواج شناخت پیدا میکنن نسبت ب بهم. چرا هرکی ی چی میگه 

فقط خیانت نباشه همه چی قابل تحمل تو زندکی بنظرم فقط خیانت نباشه 

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

امارتون  عجیبه، میشه ۸۰ درصد جامعه  

یعنی همه طلاق گرفتن ؟!!

علل جدایی هم خیلی زیاده که از مشکلات اقتصادی سرچشمه میگیره که فرصتی نمیذاره برای درست زندگی کردن 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
چه جالب من وکیلمون میگفت اکثر طلاق ها سنتی هست چون تازه بعد ازدواج شناخت پیدا میکنن نسبت ب بهم. چرا ...

و جالب اینجاست میگه وقتی بهشون میگم شما ک از قبل شناخت داشتید ... میگن وقتی اومدیم زیر یه سقف تازه اخلاقاش رو شود 

عشــــAــــق🔗♥️

و جالب اینجاست میگه وقتی بهشون میگم شما ک از قبل شناخت داشتید ... میگن وقتی اومدیم زیر یه سقف تازه ا ...

اونی ک شناخت داشته اینو بگه وای ب حال اونی ک سنتیه و یهو اخلاقاش غافلگیرش میکنه😂😂

استارتر علت و آسیب شناسیش رو اگر میخوای با آمار مستند سرچ کن تو نت از سایتهای حقوقی معتبر بخون، 

صرفا ربطی به عاقل بودن نبودن و کوری نداره، زندگی مشترک یکسری مهارتها میخواد مهارت حل مسأله حل تعارض و ... خیلی مهمه که بشه مشکل رو حل کرد ، تاب آوریها پایین اومده و دوطرفه خیلی موارد دیگه حوصله تحمل کردن و حل مسأله رو ندارن، و اقدام به جدایی میکنند، غیر از موارد خیانت و عدم تعهد و بی توجهی ، و دخالت‌های خانواده ها و مسایل مشکلات اقتصادی و اجتماعی و خشونت خانگی و اعتیاد ... مجموعه ای از عوامل دست به دست هم میده

خیلی از طلاق‌ها هم با شناخت قبلی و دوستی بوده... این نتیجه گیری درست نیست. آسیب شناسی طلاق پیچیده تر ...

ولی بیشترش مال سنتیه واقعا اگه فکر کنی پی میبری اصلا امکان نداره یکیو بدون عشق و خاطرات وارد زندگیت کنی برا همیشه🤢