2777
2789
عنوان

گربه خونمون رو فراری دادیم عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 63 پست

نمیدونم چرا مردم حیوان آزارن     خوبه یکی وقتی خونه نیستید بچه خودتونو بیاد ببره یجا که ندونید پرت کنه     حداقل وقتی مادرربود بچه رو برمیداشتید میبردید که خودشم دنبالتون بیاد    بشدت حس مادری دارن این زبون بسته ها دقیقا عین آدمیزاد آهش میگیره حرفم یادت باشه

نه میپریدن از بلندی میدوییدن اونجوری تازه تازه هم نبودن

اون مادر هم چند وقت دیگه ولشون میکرد میرفت

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم چرا مردم حیوان آزارن خوبه یکی وقتی خونه نیستید بچه خودتونو بیاد ببره یجا که ندونید پرت ک ...

دقیقا .ادم بدونه بچش مرده تحملش راحت تره تا ندونه چه به سرش اومده کجا رفته.حالا تا مدتها حیرون سرگردون اون محله میگرده.نامردا نکردن لاقل ببره بذارن سر خیابونی جایی.بردن کلا تو یه دهات دیگه ول دادن😐

تازه درد میگرنم و تپش قلبم خوب شده بود 

دوباره شروع شد با این تاپیک 

کاش گم میشدم میرفتم از سایت و نمی‌دیدم این تاپیک رو 

این کاربری دومم هست/ اسم طب سنتی و طب اسلامی رو تو تاپیک های من نیارین لطفاً 🙏🏻

تازه درد میگرنم و تپش قلبم خوب شده بود دوباره شروع شد با این تاپیک کاش گم میشدم میرفتم از سایت و نمی ...

خدا شاهده منم تپش قلب گرفتم   چون دیدم ناله های گربه یا سگی که بچهاشو ازش جدا کردن حتی غصه خوردنشونو   جوری عضه میخورن که تا چند روز غذا هم نمیخورن     نمیدونم واقعا خدارو خوش میاد یعنی    چون زبون ندارن حرف بزنن بعضیا فکر میکنن حیوون نفهمه هیچی حالیش نیست

خدا شاهده منم تپش قلب گرفتم چون دیدم ناله های گربه یا سگی که بچهاشو ازش جدا کردن حتی غصه خوردنشونو ...

عزیزم تصمیم عجولانه ای گرفتیم میدونم منتها الان نمیدونم چیکار کنم. مادرش هم نیس دیگه اینجا 

خدا شاهده منم تپش قلب گرفتم چون دیدم ناله های گربه یا سگی که بچهاشو ازش جدا کردن حتی غصه خوردنشونو ...

آخ من بمیرم اون بچه ها الان گرسنه ان 

هیچی بلد نیستن 

زنده نمیمونن 💔

من نمی‌دونم چرا این طفلی ها رو انقدر آزار میدن آخه 

چرا این کار رو میکنن باهاشون 

عزیزم تصمیم عجولانه ای گرفتیم میدونم منتها الان نمیدونم چیکار کنم. مادرش هم نیس دیگه اینجا

همین ؟

تصمیم عجولانه ای گرفتید؟

الکی هم عذاب وجدان نداشته باشین 

آدم اگر وجدان داشته باشه این کار رو همون اول نمیکنه 

اون طفلی ها که میمیرن 

مامانشون هم تا چند وقت سرگردون میشه و غصه میخوره 

عوضش دیگه زندگی شما گربه ای نمیشه!

آخ من بمیرم اون بچه ها الان گرسنه ان هیچی بلد نیستن زنده نمیمونن 💔من نمی‌دونم چرا این طفلی ها رو ان ...

یه همچین تاپیکی رو دیشبم دیده بودم

دلم میخواد با سگم بذارمشون توی یه اتاق و در رو قفل کنم

یه همچین تاپیکی رو دیشبم دیده بودمدلم میخواد با سگم بذارمشون توی یه اتاق و در رو قفل کنم

من پیج یه خانومی رو می‌دیدم 

که کلاً گربه هایی که یه مشکلی داشتن رو پناه میداد 

۹۹ درصد مواقع زیر سر آدما بود 

یا کورشون کرده بودن 

یا دست و پاشون رو برای سحر و جادو بریده بودن 

خلاصه یه بلایی سرشون آورده بودن 

نمیدونم چیکار به کار این طفلی ها دارن