ازینکه مادر بشم میترسم. حتی اگر همه امکانات هم فراهم باشه بازم میترسم. ازین که مادر لایقی نباشم. خود به خود درمان میشم یا اینکه باید چیکار کنم؟ بچه ام دوست دارم ها اما برا مردمو.
پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋 همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم سوال داری بپرس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرکس بهتر شرایط خودش و زندگیشو میدونه. بنظرم بچه دار شدن یا نشدن، کاملا یه موضوع شخصی بین زوجین هست و نه داشتن بچه افتخاره ،نه نداشتنش باعث سرافکندگی.
عاخه زیاد فرصت ندارم باید تصمیمم رو بگیرم اما همسرم بچه میخاد
اگه اون بچه میخواد که هیچی باید قبل ازدواج راجبش صحبت میکردین.نهایتا بگو فعلا اماده نیستی راجب همه مشکلات و سختی های بچه فکرکن مشاوره برو بعد تصمیم بگیر
هرکس بهتر شرایط خودش و زندگیشو میدونه. بنظرم بچه دار شدن یا نشدن، کاملا یه موضوع شخصی بین زوجین هست ...
کاملا قبول دارم، میدونم ممکنه حتی بعد اوردنش یا نیاوردنش پشیمون بشم یچیز طبیعیه، اما نمیدونم این ترس برای چیه، یعنی ته دلم بچه میخاد اما میترسم، بین اوردن یا نیاوردن گیر نکردم اما ازینکه بیارم هم میترسم