2777
2789

ازینکه مادر بشم میترسم. حتی اگر همه امکانات هم فراهم باشه بازم میترسم. ازین که مادر لایقی نباشم. خود به خود درمان میشم یا اینکه باید چیکار کنم؟ بچه ام دوست دارم ها اما برا مردمو. 

اینکع نسبت به بقیه متفاوت ام اذیتم میکنه 

منم مثل شمام مراجعه کردم ب مشاور .گفت بخاطر کمال گراییت هستش .ولی حس میکنم کامل درکم نکرد 

من بخاطر آسیب های خودم و اسیب هایی ک تو بقیه ی بچه ها می بینم مثل شما میترسم .ولی باید ب این باور برسی ک میتونی تممممام تلاشتو بکنی ک مادر خوبی باشی ولی هیچ وقت نمیتونی کامل و بی نقص باشی.اصلا دنیای بی نقص ک بچه رو از پا در میاره

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

منم مثل شمام مراجعه کردم ب مشاور .گفت بخاطر کمال گراییت هستش .ولی حس میکنم کامل درکم نکرد من بخاطر آ ...

دقیقا خیلی کمال گرام، همسرمم کماگراس اما چطور اون میتونه بخاد بچه و من نخام؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا خیلی کمال گرام، همسرمم کماگراس اما چطور اون میتونه بخاد بچه و من نخام؟

الان ینی تفاهم ندارید سر بچه اوردن یا نیوردن؟

دقیقا من حس میکنم اونی باید بچه بیاره که روان سالم تری داره نه من.

همین ک جوانب احتیاط رو رعایت میکنی یعنی سالمی .قد موهای سرم زن هایی دیدم ک هیچچچی از سلامت روان و تربیت نمیدونن ولی سالی یه شکم میزان .مادرهای اسیب دیده مادرهای بهتری میشن چون میدونن چه کارهایی رو نباید انجام بدن

الان ینی تفاهم ندارید سر بچه اوردن یا نیوردن؟

نه ما تو بیشتر چیزا تفاهم داریم .😆 

ببین توضیحش سخته .  من ته دلم بچه میخاد اما میترسم چون حس میکنم لایق مادر شدن نیستم. از یه طرف همسرم خیلی با اعتماد به نفس میگه که بچه هارو دوست داره و تلاششو میکنه که شرایطی فراهم بشه که بچه دار بشیم. اما من نه. خیلی دو دلم. نه خیلی مشتاقم و نه خیلی بی میلم.  یعنی هنوز با خودم کنار نیومدم و خیلی سبک سنگین میکنم این موضوع رو. میشع بیشتر بگی که روانشناس بهت چی گفته شاید به منم کمک کرد

همین ک جوانب احتیاط رو رعایت میکنی یعنی سالمی .قد موهای سرم زن هایی دیدم ک هیچچچی از سلامت روان و تر ...

خیلی ممنونم که بهم امید میدی، همسرمم همین رو بهم میگه باید بیشتر راجبش فکر کنم

نه ما تو بیشتر چیزا تفاهم داریم .😆 ببین توضیحش سخته . من ته دلم بچه میخاد اما میترسم چون حس میکنم ...

اخه برا من همسرمم راضی نیست .ذاتن بچه دوست داریم ولی همسرم دچار استرس و اضطراب هستش .میگه تو این شرایط مملکت بچه نمیخوام .نمیتونیم حمایتش کنیم نمیتونم زندگی فلان فلان براش فراهم کنیم . نمیتونیم خوشبختیشو تنظیم کنیم .بعدم جفتمون حوصله مسئولیت و دردسر بچه نداریم .کلا دوست نداریم یکی بیاد بینمون قرار بگیره 😀مشاور گفت جفتتون یه مدت برید پیش تراپیست (برای اضطراب همسرم) و کمال گرایی جفتمون ک نرفتیم😁😑

اخه برا من همسرمم راضی نیست .ذاتن بچه دوست داریم ولی همسرم دچار استرس و اضطراب هستش .میگه تو این شرا ...

وای دقیقا منم مشکل اضطراب دارم،😆😆

من بیشتر پیش خودم میگم چرا باید یه بچه ای رو هم بیارم و اونم درگیر اضطراب کنم. کتاب از حال بد به حال خوب برای اضطرابع سال ها پیش دکتر روانشناس بهم تحویز کرد خیلی خوبه چند فصلی ازش خوندم . 

وای دقیقا منم مشکل اضطراب دارم،😆😆من بیشتر پیش خودم میگم چرا باید یه بچه ای رو هم بیارم و اونم درگی ...

بهتر نشدی؟  اخه از اونورم بچه دار نشی وقتی ک همسرت میخواد ممکن باعث اختلاف و ب مرور سردی رابطتون بشه . بچه یکی از ستون های زندگی مشترکه(طبق گفته ی روانشناسا)

بهتر نشدی؟ اخه از اونورم بچه دار نشی وقتی ک همسرت میخواد ممکن باعث اختلاف و ب مرور سردی رابطتون بشه ...

بهتر شدم یکم، الان تو مسائل عادی میتونم استرسم رو کنترل کنم اما تو شرایط خیلی خیلی بحرانی استرس میگیرم نمیتونم منطقی رفتار کنم. 

آره اینارو میدونم، میدونی داستان چیه، من که میدونم بلاخره این بچه رو باید بیارم و دارم تلاشمم میکنم خودم رو اماده کنم و مطالعه میکنم که مادر لایقی بشم، اما دوست نداشتم که با این تفکر و این احساسه نخاستن یه روز بچه دار شم و حس کنم اجبار بوده، دلم میخاد اون تفکر منفی رو نداشتم. دلم میخاست منم مثل بقیه با تمام وجود تصمیم به این کار میگرفتم نه با شک و دو دلی. همچینم مخالف نیستم اما صد در صد موافقم نیستم. دوست داشتم مثل بقیه صد درصد با تمام وجودم بخام . 

بهتر شدم یکم، الان تو مسائل عادی میتونم استرسم رو کنترل کنم اما تو شرایط خیلی خیلی بحرانی استرس میگی ...

عزیزم کمالگرایی در اصل از عزت نفس پایین میاد و یه چندتا چیز دیگه..... ،  اضطراب رو بالا میبره، باید ریشه ای درمان بشی

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....