2777
2789

چی باید بگم

بابام که کلا سکوت میکنه 

مامانمم که فقط عشقه شوهر دادنه 

من یکم راضی نیستم ولی خواهرم خیلی دلش میخواد

من گفتم خونه نداره کنسله.

حالا پسره خونه خریده گویا دوباره اومده جلو .

چن شب دیگه میان صحبت کنن

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

به نظرم تو چیزی نگو 

خواهر منم مثل تو میخواست خوبی کنه کباب شد همه دامادا باهاش لج افتادن میگن نخود آش

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تو خواستگاری های خواهرم سکوت میکردم .‌ بعدا هم کلا دیگه نرفتم . گفتم خودش میدونه چیکار کنه . هر دخالتی کنی فردا میفته گردنت 

خیلی هم ازش بزرگترم و فقط ما دوتاییم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

اگر خاهرتون راضیه،شما لدفا دخالت نکنین

خواهرمو خودم بزرگ کردم چرا دخالت نکنم

اگه بدبخت بشع من باید غصشو بخورم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
من تو خواستگاری های خواهرم سکوت میکردم .‌ بعدا هم کلا دیگه نرفتم . گفتم خودش میدونه چیکار کنه . هر د ...

اشکال نداره 

خواعرم خوشبخت نشه هم من باید غصشو بخورم

اشکال نداره خواعرم خوشبخت نشه هم من باید غصشو بخورم

اونوقت هرچی بشه میگه تو حسودی کردی و سنگ انداختی . ممکنه داماد هم باهات بیفته روی لج و دیگه نذاره باهاش در ارتباط باشی 

خوددانی 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

خونه سازمانی میدن بهشون

ااین ۵ سال طرحش خاش بوده تمام شده 

الان میخواد بیاد استان خودمون 

فک نکنم بهش تعلق بگیره

ااین ۵ سال طرحش خاش بوده تمام شده الان میخواد بیاد استان خودمون فک نکنم بهش تعلق بگیره

عزیزم اگه رسمی باشه هرجا ک بره بهش میدن

من تهرانم چندماه رفتم رشت چندماهم بندر 

بهمون دادن 

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️