2777
2789
عنوان

عکس رنگی از رحم؟؟

133 بازدید | 14 پست

خانوما عکس رنگی از رحم رو برای چی میگیرن؟؟یه جا خوندم خانومی بعد گرفتن عکس رنگی باردار شده چه تاثیری داره مگه؟؟؟؟

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

بعضيا لوله هاشون چسبندگي داره،مايع حاجب كه توو عكس رنگي رد ميكنن لوله ها رو باز ميكنه و باردار ميشن

سالِ جديد بهترين سالِ زندگيِ منه،هم مهربونتر ميشم با شوهرم و اشتباهاتمو تكرار نميكنم هم مامان ميشم🤩😍🤪😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اینکه داخل رحم و بررسی کنن که انسدادی تو مجرای لوله ها و... نباشه فکر نمیکنم ربطی داشته باشه

مرررسی

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
بعضيا لوله هاشون چسبندگي داره،مايع حاجب كه توو عكس رنگي رد ميكنن لوله ها رو باز ميكنه و باردار ميشن

خودمون به دکتر بگیم مینویسه برامون یا خودش باید تشخیص بده؟

خودمون به دکتر بگیم مینویسه برامون یا خودش باید تشخیص بده؟

وقتي پروسه ي اقدامت طولاني بشه دكترت تشخيص ميده كه برات تجويز كنه،فكر كنم ب صورتِ آزاد هم با درخواست خودت انجام بدن

سالِ جديد بهترين سالِ زندگيِ منه،هم مهربونتر ميشم با شوهرم و اشتباهاتمو تكرار نميكنم هم مامان ميشم🤩😍🤪😎
وقتي پروسه ي اقدامت طولاني بشه دكترت تشخيص ميده كه برات تجويز كنه،فكر كنم ب صورتِ آزاد هم با درخواست ...

من یک سال و نیم اقدام کردم خدا کنه دکترم قبول کنه ایندفعه برام بنویسه اخه دکترم یکی از دکترای معروف شهرمونه ولی مثلا بهش گفتم کلومیفن برام بنویسه گفت زووووده   

سلام عزیزه بله درسته دکتر منم گفت ۹۰ درصد بعد گرفتن عکس رنگی باردار میشن منم به مخض انجامش باردار شد ...

چی بخورم؟رویال ژلی؟؟؟چی هست؟

غذای ملکه زبور عسل سعی کن طبیعیشو گیر بیاری دکترم به من معرفی کرد استفاده کردم یه ماه نشد که باردار شدم حالا نمیدونم بیشتر تاثیر اونه یا عکس رنگی ولی دکترم میگفت من مریضی داشتم که به ای وی افم جواب نداد ولی با رویال باردار شد

غذای ملکه زبور عسل سعی کن طبیعیشو گیر بیاری دکترم به من معرفی کرد استفاده کردم یه ماه نشد که باردار ...

تنبلی تخمدان هم داشتی؟؟؟پریودت منظم بود یا نه؟؟

غذای ملکه زبور عسل سعی کن طبیعیشو گیر بیاری دکترم به من معرفی کرد استفاده کردم یه ماه نشد که باردار ...

غذای ملکه زنبور عسل از کجا گرفتی؟

من برادر شوهرم زنبور داری داره اون برام گیر اورد خ کمیابه

مرسی عزیزمبا این وجود من فک نکنم بتونم پیدا کنم چون همینجوری هم دنبال عسل طبیعی میگردیم همشون صنعتی هستن و شکر قاطی دارن