2777
2789
عنوان

رمز گوشی همسر

62 بازدید | 6 پست

خانوما خواهرم تازه ازدواج کرده و بلافاصله باردار شده الان بچش ۲ماهه هست.یه چند هفته ایی هست به مشکل برخوردند .خواهرم میگه وقتی مهمون بودیم به گوشی شوهرش پیام اومده پی در پی اونم داشت نگاه می‌کرد یهو گوشی رو ازدست میگیره که نگاه کنه اونم نمیزاره عصبانی میشه که چرا تو جمع گوشیش و گرفته .خلاصه بعد چند هفته گریه و زاری بازم رمز گوشیش و بهش نداده که اینم آروم شه.میگه همش سرش تو گوشیش هست و حتی تو حموم هم با خودش میبره به نظرتون داره بهش خیانت میکنه.دارم دیونه میشم.البته اینم بگم به خاک باباش جون مادر و بچش قسم میخوره میگه با کسی ارتباط ندارم و گفت حاضره گوشی رو بده یه چند مدت همسر من ببینه کی زنگ میزنه و حتی پرینت بگیره از همه ی مکالمه هاش  

تعداد رای : 8
نظرسنجی
خصوصی
1
12%
خیانت
7
87%

به نظر من رمز گوشی زن شوهر باید یکی باشه حریم خصوصی بین زن شوهر معنی نداره بع غیر پیام های دوستانه البته 

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

داره خیانت میکنه‌

زن و شوهر بااااید رمز گوشی همو داشته باشن 

ببین میدونی چرا قسم میخورن که خیانت نیس؟؟ چون نود درصد روابطشون رو خیانت نمیدونن 

مثلا با دوس دخار قبلیش چت میکنه میگه بخدا اون ولم نمیکنه من خیانتی نکردم