2777
2789

من یه حاجت خیلی بزرگ دارم که خیلی براش دعا میکنم

دیشب خواب دیدم قراره با قطار برم کربلا

تو ایستگاه وسایلمو گم کردم و هرچی میگشتم پیدا نمیشد

کسی میدونه نشونه چیه؟

امیدت فقط به خدا باشه ،احتمالا شیطان میاد سراغت اگر ازمسیر حق و امیدبه خدا منحرف نشید به حاجت تون می ...

حاجتم خیلی بزرگه و از نظر دیگران غیرممکن.رسیدن بهش از یه درصد کمتره

ولی هنوز خودم امید دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم خاب کربلا دیدم فک کردم تعبیرش این ک خودم میرم ولی خورد ب دختر همسایمون امروز از کربلا اومد براش اسپند و گل و چوش خونی کردند 🤕😂

انشالله ک گلم حاجت روا بشی ♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

انشالله که قسمت خودت بشهمرسی عزیزم♥️

قربونت بشم قشنگم ♥️💋💋

ب همچنین ♥😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ببین من یه روز گفتم امام حسین و امام رضا رو قبول دارم امام علی رو نه ........همون شب خوابیدم خواب دیدم تو یه خونه چوبیم ترسیدم گریم گرفت یه آقایی اومد تو گفت چی شده دخترم چرا گریه می‌کنی گفتم اینجا کجایه میترسم شما کی هستین گفت نترس خونه آقا امام علی هستین الان خودشونم تشریف فرما میشن من پسر بزرگشونم چهره ها دیده نمی‌شد ولی لباسا سفید و تسبیح می‌دیدم با انگشتر یه مرد با میوه اومد داخل مرده دیگه بلند شد گفت آقا خودش اومد من میرم دیگه ....اونم اومد ناخواسته بلند شدم سلام دادم با صدای خیلی قشنگی گفت سلام بانو به کلبه حقیر من خوش اومدید آنقدر صداش قشنگ بود از خواب پاشدم و چند روز درگیر بودم اقام علی میگفتم تا خودش من و به آرزوم رسوند و شفا گرفتم شکستگی داشتم و درد شدید 

ببین من یه روز گفتم امام حسین و امام رضا رو قبول دارم امام علی رو نه ........همون شب خوابیدم خواب دی ...

چه سعادتی عزیزم خوشبحالت🥲😍

من یه حاجت خیلی بزرگ درحد معجزه دارم که خیلی وقته براش دعا میکنم.حتی از امام حسین امام علی و بقیه هم کمک خواستم و حرمشون رفتم اما...😔لطفا تو برام دعا کن شاید خدا آرزوی منو از زبون تو اجابت کنه🙏♥️

چه سعادتی عزیزم خوشبحالت🥲😍من یه حاجت خیلی بزرگ درحد معجزه دارم که خیلی وقته براش دعا میکنم.حتی از ...

ببین حاجتت و میسبارم دست بابام شابد ضامن زیاد میخواد از پدرم میخوام ضمانتت و پیش اقا امام رضا و اقا امام رضا ضمانتتو پیش خدا بکنه تا به حاجتت برسی ...پدرم شهیده یه اقای قد بلند و لاغره ولی خوش خنده و مظلوم 🥺🥲بهش میگم گلم برات دعا میکنم 

سلام برای حاجتت ب خدا توکل کن و حل مشکلتون ازخدامیخای که درسته مثله رفتن ب کربلا تو خوابت 

گم شدن وسایلایت هم نشونه این بوده گاهی تو این مسیر زندگیت دچار لغزش و دردسرهایی میشی ک توکلتو از دست میدین...

برای تعبیر دقیق تر باید خواب مو ب مو و دقیق تعریف بشه

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
ببین حاجتت و میسبارم دست بابام شابد ضامن زیاد میخواد از پدرم میخوام ضمانتت و پیش اقا امام رضا و اقا ...

فدای تو عزیزم..ممنونم از لطفت♥️♥️

برای شادی روح پدرتون دعا میکنم و مدیونم بهشون🙏🥲