لوییزا_کلارک مدیر عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 1617 عنوان شما روز بارونی چجوری ارایش میکنید | مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 65 پست فک کنید قراره جای رسمی برید و مجبورین لنزم بزارین نمیترسین بارون بزنه خرابش کنه میکاپو؟ از چه تکنیکی استفاده میکنین که پاک نشه چهطور میتوانی اینطور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری میکنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو 1404/08/24 | 12:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لوییزا_کلارک مدیر استارتر عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 1617 من از وقتی بچه دار دمولی شکر خدا پوستم خیلی خوبه فقط یه ضد افتاب میزنم ابروهامم مکی و پره ایدم مال ا ... جای مهمی قراره برم نازاردخت جونن چهطور میتوانی اینطور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری میکنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو
لوییزا_کلارک مدیر استارتر عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 1617 اره ولی عادت خوبیه اعصاب آدم راحته از اون لحاظ اره ولی ارایش کرده ادم حس خیلی بهتری داره حالا باز سلیقه ایه ممکنه شما دوست نداشته باشی :) چهطور میتوانی اینطور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری میکنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو
نازاردخت عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 1390 جای مهمی قراره برم نازاردخت جونن عزیزم وای عاشق لوییزا بودم تو فیلمش چقدر گوگولی بود اره ارایش کن ملیح و شیک با یه عطر خیلی خوب
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 69198 تا حالا به اینجاش فکر نکرده بودم🥱 در ره دل، چه لطیفست سفر! هیچ مگو...💚🌱
لوییزا_کلارک مدیر استارتر عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 1617 عزیزم وای عاشق لوییزا بودم تو فیلمش چقدر گوگولی بود اره ارایش کن ملیح و شیک با یه عطر خیلی خوب اره نازار جون . منم عاشقشم :)) 4 بار کتابشو خوندم هر بار سر ویل گریه میکنمممرسیی حتما چهطور میتوانی اینطور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری میکنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو
لوییزا_کلارک مدیر استارتر عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 1617 تا حالا به اینجاش فکر نکرده بودم🥱 منم اولش سرچ زدم دیدم کسی همچین تاپیکی نزده .برا همین زدم :) چهطور میتوانی اینطور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری میکنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو
ریشنا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 5228 پس باچی مژه هاتو درشت میکنی کلا یه فرمژه بود اونم دیدممژه هام بمرور کنده میشه ..استفاده نمیکنم ..خوشم نمیاد چیز دیگه ،ریملمم خشک شده لازمبشه قطره چشمی میریزمتوش ..لازمم نشده ..میگماگه بارون بیاد بزنم😂😂😂من فقط عاشق رژلب صورتی م .. به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀
anelaaa عضویت: 1404/03/26 تعداد پست: 1040 کلا یه فرمژه بود اونم دیدممژه هام بمرور کنده میشه ..استفاده نمیکنم ..خوشم نمیاد چیز دیگه ،ریملمم خ ... بکار مژه
zibaroooooo عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 1223 حالا بزار سامانه بارشی یه دو سانت نزدیک کشور بشه بعد یه فکری برا آرایشت میکنیم هنوز تازه ابرا رسیدن وای آسمان تهران دیروز چقدر آبی و قشنگ بود، الانم ابری و احتمالا بارون بیاد
لوییزا_کلارک مدیر استارتر عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 1617 کجااااااااااااا غرب چهطور میتوانی اینطور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری میکنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو
ریشنا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 5228 بکار مژه دوست ندارم ..همین تو سایت دیدم میگن ریزش میاره کاشت مژه به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀
لوییزا_کلارک مدیر استارتر عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 1617 کلا یه فرمژه بود اونم دیدممژه هام بمرور کنده میشه ..استفاده نمیکنم ..خوشم نمیاد چیز دیگه ،ریملمم خ ... فرمژه از اینا بخر که روکش پلاستیک داره . دیگه کنده نمیشه ولی اگه ریمل نزنی و مژه هات خیس بشن اثر فرمژه از بین میره چهطور میتوانی اینطور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری میکنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو
لوییزا_کلارک مدیر استارتر عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 1617 بکار مژه درسته که عوارض داره ولی واقعا ادم راحت میشه شما مژه تون کاشته ؟ چهطور میتوانی اینطور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری میکنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو