2777
2789
عنوان

شما روز بارونی چجوری ارایش میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 65 پست
من از وقتی بچه دار دمولی شکر خدا پوستم خیلی خوبه فقط یه ضد افتاب میزنم ابروهامم مکی و پره ایدم مال ا ...

جای مهمی قراره برم نازاردخت جونن

چه‌طور می‌توانی این‌طور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری می‌کنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره ولی عادت خوبیه اعصاب آدم راحته

از اون لحاظ اره 

ولی ارایش کرده ادم حس خیلی بهتری داره 

حالا باز سلیقه ایه ممکنه شما دوست نداشته باشی :)

چه‌طور می‌توانی این‌طور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری می‌کنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو

عزیزم وای عاشق لوییزا بودم تو فیلمش چقدر گوگولی بود اره ارایش کن ملیح و شیک با یه عطر خیلی خوب

اره نازار جون . منم عاشقشم :)) 4 بار کتابشو خوندم 

هر بار سر ویل گریه میکنمم

مرسیی حتما

تا حالا به اینجاش فکر نکرده بودم🥱

منم اولش سرچ زدم دیدم کسی همچین تاپیکی نزده .برا همین زدم :)

پس باچی مژه هاتو درشت میکنی

کلا یه فرمژه بود اونم دیدم‌مژه هام‌ بمرور کنده میشه ..استفاده نمیکنم ..خوشم نمیاد چیز دیگه ،ریملمم خشک شده لازم‌بشه قطره چشمی میریزم‌توش ..لازمم نشده ..میگم‌اگه بارون بیاد بزنم😂😂😂من فقط عاشق رژلب صورتی م ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

حالا بزار سامانه بارشی یه دو سانت نزدیک کشور بشه بعد یه فکری برا آرایشت میکنیم هنوز تازه ابرا رسیدن

وای آسمان تهران دیروز چقدر آبی و قشنگ بود، الانم ابری و احتمالا بارون بیاد

بکار مژه

دوست ندارم ..همین تو سایت دیدم میگن ریزش میاره  کاشت مژه 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

کلا یه فرمژه بود اونم دیدم‌مژه هام‌ بمرور کنده میشه ..استفاده نمیکنم ..خوشم نمیاد چیز دیگه ،ریملمم خ ...

فرمژه از اینا بخر که روکش پلاستیک داره . دیگه کنده نمیشه 

ولی اگه ریمل نزنی و مژه هات خیس بشن اثر فرمژه از بین میره