2777
2789

شاید توقعم‌خیلییییی بالاست ولی وقتی اطرافیانم و‌میبنم چندنفر از اشناهام  دوستای نزدیکم همه دوران مجردی بشدتتتت زیاد دوست پسر داشتن ببین یکی دوتا نه خونه میرفتن یکی از دوستام روزی با ی نفر دوست بودبرا پول بگیره میرفت خونهدهاشوندحتی پیر مرد من تنها کشی بودم ک همیشه ب دوستام میگفتم دوست دارم اولین کسی ک‌باهاش ارتباط بگیرم همسرم باشه و اینا حتی تلفنی با کسی حرف نزدم  ببین‌همه دوستام‌ازدواج‌کردن باهم‌درارتباطیم‌خیلیییییییی خوبن همسراشون‌خیلییییییی خوبن مهربون خوش اخلاق عاشق ی سره استوری میذارن براهمسراشون ازددور نیست قشنگ‌در جریانم ولی من از لحظه ای ک ازدواج کردم بدبختتتتت کردم خودم صب همش میگفتم‌خدایا میشه جدا بشم چی میشد جراتش داشتم چی میشد خسته شدم کم‌اوردمدواقعا حس‌میکنم جونی ندارم نفس ندارم حالم خوب نیست انقدر با همه چیش جنگیدم دیشب رفتم سمتش میگه ای بابا چقدر میچسبی دنبال چی گفتم یکم محبت انقدرررر جیغ و‌داد کرد چ توقعی داری من خر دیگ ‌برات چیکار کنم دیگ‌سکوت کردم نمیدونم‌چرا انقدر گاوم‌چراانقدر بیشعورم چرا انقدر احمق خرممممممم چرا چرااااا هی میرم سمتش هی گدایی محبت میکنم چرا نمیتونم مثل اون بشم میدونم دیگ دوستش ندارم فقط ادم‌مهرطلبیم دلم محبت میخواد خب از کسی محبت بگیرم  چیکار کنم منم بتونم براخودم زندگی کنم مثل ی هم خونه حرف نزنم باهاش شوخی نکنم سمتش نرم چیکار کنم 

نگید روانشناس نگید دکتر نمیتونم برم

جدا هم‌نمیتونم بشم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

شنیدی میگن خرابا شانس دارن

بذار برات بگم

چون اونا از همه موقعیتاشون استفاده کردن و الان بلدن بهترین موقعیت چیه 

براهمون فک میکنیم شانس و اقباله

نمیگم دور از جون ادم کاری کنه ولی ارتباط اجتماعی و شناخت

خیلی کمک میکنه خصوصا برا ازدواج

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون اونا تجربه داشتن چطوری با جنس مخالف رفتار کنن 

ولی تو نداشتی برا همینه ک الان اینطوریی

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

شما که اینطوری بودی و با کسی نبودی قبل ازدواجت باید یک دوره شناخت طولانی رو طی میکردی

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

نه جدا شو نه کاری کن 

میخواستی قبل عقد چشم ت فقط ظاهر هیکل پول طرف نباشه 

دوران عقد برای مهمونی رفتن ، دور دور زدن نیاز جنسی که نیست

برای حل مسائل و چالش ها زندگی هست که درباره شون صحبت کنی 

چیزی که رسم شده زنگ میزنن فلانی امشب خونه مادر شوهر دعوتی یعنی چی 

بشین تو خونه ت فکر کن چالش بکش 

فقط دنبال حاشیه 

الان م زندگی ت کن دنیا همینه 

روزی 300 درآمد میخوای کانکت یار از کافه بازار دانلود کن https://B2n.ir/qf3504

الان که گذشته ها گذشته.

فرق اونا با شما این بوده که اون ها فرق پسر رو با مرد شناختن و شما نشناختی و چشم و گوش بسته ازدواج کردی. اینجا قصه پریون نیست که شاهزاده بیاد پرنسس آفتاب مهتاب ندیده رو از قصر نجات بده. دنیا رو دور منطق و تجربه میچرخه. 

به هز حال بنظرم زندگی خودتو با اونا مقایسه نکن. هر کسی گرفتاری خودشو داره که ازش حرف نمیزنه. 

مثلا منو هم هر کسی میبینه فکر میکنه چقدر خوشبختم و بهترین ژندگی رو دارم ولی خب ... واقعا اینطور نیست. حس میکنم حس همسرم نسبت به من قلبی نیست. منم حالم از زندگیم بهم میخوزه و هیچ جا حرف نمیزنم ازش الا اینحا که کسی منو نمیشناسه.

🦁☀️🙃

نمیدونم برای وضع الانت باید چکار کرد ولی میدونی دخترا خرابا چرا غالبا برنده ان؟ چون اینقدر تجربه کردن میدونن تایپشون چه ادمیه و خیلی چشم باز پارتنر ایندشنو انتخاب میکنن و از طرفی طریقه رفتار و جذب و وابسته کردن مرد رو هم با تجربه هاشون یاد گرفتن.

مامان بزرگ خدابیامرزم همیشه بهم میگفت برای شوهرت زن دوم باش یعنی کسی که دائم در حال لوندیه

ارزو های بزرگ ، 

از قدیم گفتن خرابا شانس دارن خواهر

حالم‌خوب‌نسست حالم واقعا خوب نیست من شبا قبل خواب همش باید کلی فکرای مختلف کنم تا خوابم ببره مثلا قبلا فکر اینده و داستان سرایی براخودم میکنم الکی انقدر فکر میکنم جدا شدم با بچه هام‌مستقلی شاغل شدم بعد چندشب پیش هی میگفتم ملثا باکسی دیگ درارتباطم‌محبت میکنهذچیزایی ک براشون‌ضعف داشتم هی تصور میکردم بعد اخرش گفتم بیخیال این فکرا باعث‌میشه قلح‌گناه بریزه من‌اهلش نیستم 

ولی اگ‌خدایییی هست لحظه ب لحظه زندگیم میگم‌خدایا من ازش راضی نیستم تو‌هم‌نباش

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
شنیدی میگن خرابا شانس دارنبذار برات بگمچون اونا از همه موقعیتاشون استفاده کردن و الان بلدن بهترین مو ...

دقیقاااا ب مامانم همین میگفتم‌میگفتم‌من‌دراینده دخترم بایددددد اینجور رابطه های اجتماعی داشته باشه باید نحوه حرف زدن با جنس مخالف یاد بگیره ن مث‌من‌اسکولذاحمق