2777
2789

این کتاب،

میتونم به جرات بگم 

تاثیر معجزه آسایی در خلق شخصیت قدرت مند تر و تاثیرگذارتر من نسبت به گذشته داشته.

به نظر من هر آدمی لازمه تو زندگیش حداقل یک بار این کتاب رو بخونه.

خصوصا دوستان شاغلی که میخوان روابط شون رو در محل کار یا اجتماع و بیزینس  بهبود بدن.

یا اگر به هر دلیلی احساس می‌کنید ضعیف هستید به راحتی سرتون کلاه میره ، حقتون خورده میشه ، یا هر کاری میکنید نمیتونید موفق بشید این کتاب مال شماست.

قوانین و تاکتیک هایی رو بهتون آموزش میده که با خوندن هر خط کتاب و هر پاراگراف تمام اشتباهاتتون توی گذشته بهتون یادآور میشه و می‌فهمید باید چه رفتاری اتخاذ میکردید و باعث افزایش اعتماد به نفس ، احتیاط و رفتار آگاهانه ، اصلاح رفتار شما و قدرت وتاثیر گذاریتون میشه.

کتاب ۴۸ قانون قدرت

اثر رابرت گرین

میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند؛ اما هیچ یک اثر انگشت مشابه نداشته‌اند. اثر انگشت تو، امضای خداوند است که اتفاقی به دنیا نیامده‌ای و دعوت شده‌ای تو منحصر به فردی مشابه یا بدل نداری تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی وقتی انتخاب شده بودن و منحصر به فرد بودنت را یادآوری کنی؛ دیگر خودت را با هیچکس مقایسه نمی‌کنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجودت محو می‌شود.حسین الهی قمشه‌ای

اینا یک سری از قوانین و کلید های قدرتش هستن.

میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند؛ اما هیچ یک اثر انگشت مشابه نداشته‌اند. اثر انگشت تو، امضای خداوند است که اتفاقی به دنیا نیامده‌ای و دعوت شده‌ای تو منحصر به فردی مشابه یا بدل نداری تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی وقتی انتخاب شده بودن و منحصر به فرد بودنت را یادآوری کنی؛ دیگر خودت را با هیچکس مقایسه نمی‌کنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجودت محو می‌شود.حسین الهی قمشه‌ای

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اهل مطالعه م حتما میخونم ش

خوشحال میشم اگر شما هم کتابی در این زمینه خوندید و خوشتون اومده و تاثیرگذار بوده معرفی کنید..🌱

منم خوندم این کتابو ولی بیشترش روانشناسی زرده 

و در ضمن خیلی دیگه افراطی همچیو در نظر گرفته 

تو دنیای واقعی ب این اندازه نیست

چه‌طور می‌توانی این‌طور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری می‌کنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو

منم خوندم این کتابو ولی بیشترش روانشناسی زرده و در ضمن خیلی دیگه افراطی همچیو در نظر گرفته تو دنیای ...

اتفاقا بیشتر روی رفتارهای آگاهانه متمرکز شده.

و به نظرم خیلی جاها درست میگه.

قبول دارم یه سری تاکتیک هاش از نظر اخلاقی درست نیست و خب من با اون قسمت ها کاری ندارم .

ولی در کل ، 

میشه بگی دقیقا کدوم قسمتها؟

من دوست دارم درباره کتاب ها صحبت کنیم.

یا نقد کنیم.

اتفاقا بیشتر روی رفتارهای آگاهانه متمرکز شده.و به نظرم خیلی جاها درست میگه.قبول دارم یه سری تاکتیک ه ...

موافقم باهات

ولی درکل نسبت به همچی نگاه بی رحمانه ای داره این کتاب . منظورم اینه که نسبت به همچی دید منفی داره 

بعد یمدت حس میکنی زندگی کردن خیلی سخت و پیچیده س .درحالی که اثر موقت اون کتابه 

چه‌طور می‌توانی این‌طور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری می‌کنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو

موافقم باهاتولی درکل نسبت به همچی نگاه بی رحمانه ای داره این کتاب . منظورم اینه که نسبت به همچی دید ...

اینو موافقم.

خود نویسنده هم بارها گفته برای رسیدن به قدرت مثلا ناکارآمد ترین تاکتیک صداقته.

یا آدم خوب در نهایت توسط آدم های بد نابود میشه.

خیلی از توصیهاش بی رحمانه به نظر میاد.

اما به نظرم تو دنیای امروزی کمکت میکنه زیاد ساده نباشی.

یا حداقل اگر خودت نمیخوای دروغ بگی یا نمیخوای آدم بدی باشی ، به راحتی اعتماد نمیکنی و به راحتی بازیچه آدم های بد نمیشه.

اینو موافقم.خود نویسنده هم بارها گفته برای رسیدن به قدرت مثلا ناکارآمد ترین تاکتیک صداقته.یا آدم خوب ...

ارره اینم هست

ارزش یبار خوندنو داره .

ولی برا بکار بردن قانوناش باید زیاد بخونی یا مثل یه کتاب درسی حفظش کنی

خوشحال میشم اگر شما هم کتابی در این زمینه خوندید و خوشتون اومده و تاثیرگذار بوده معرفی کنید..🌱

کتاب اثر مرکب دارن هاردی حتما مطالعه کنید بی نظیره 

نقاشی کالریست  https://eitaa.com/colourist_ir