2777
2789
عنوان

پربازدید علت ازدواج نکردن آقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 72 پست
بله متاسفانه چیزیم بگن میگن همین که اجازه دادیم کار کنیم از خداتون باشه سختتون هست بشینین خونه

کار کردن از خدای مرد باید باشه نه زن

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

ولی من دیدم بیشتر خانم های شاغل شوهر هاشون کمکشون نمیکنن تو کار خونه واین از نظر من بی انصافی

پس باید یه تاپیک بزنن برایآقایونی که خانماشون شاغلن.یعنی چی کمک نمیکنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی توی کشورای جهان اول همینه هاااا مرد و زن باهم کار می‌کنند و هر کدوم خرج خودشو میده

اینا هم میگن راضی هستیم مثل همون گشورا باهم کار کنیم اموالم نصف نصف.نه اینکه تنها کار کنیم آخرم اموال بعنوان مهریه بره برای خانم

اطراف ما پسرایی که هزاران بار رفتن خاستگاریه دخترای مختلف و به هر دلیلی ازدواج نکردن و پس زده شدن.. بعد اگه از همینا بپرسی چرا زن نمگیری؟ مادراشون میگن بچم سخت پسنده اصلا کسیو نمیخواد😑درصورتی که دلشون میخواد ولی کسی گردنشون نمی گیره

تمام این مشکلات دلیل اصلیش خود خانما هستن 

هرکاری باشه با حقوق سه چهار تومان خانما سریع میرن از همه چیشون میگذرن.

دیگه راننده اتوبوس زنم داریم 

الان یه عده میان جبهه میگیرن که کار مگه بده فلان اینا .نه والا انقدر کار‌کردن و تن دادن به هرکاری خوب نیست 

ایران دیگه نیازی به زنان مستقل نداره بسه دیگه  

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

بعنوان یک زن کارمند اگه برمیگشتم عقب و یکی خرجمو میداد ترجیحم کار نکردن بود واقعا خسته میشم هر روز ساعت 5 ونیم بیدار شدن و 8 ساعت کارکردن و با آدمهای مختلف سروکله زدن! 

خدایا راضیم به رضای تو
فیزیک زن برای کارهای ظریفهاینم مد شد که زن کار کنه تقصیر خودش شدچون زن های ما ناز کردن و عشوه و ظریف ...

من دلم میخواد تو یه حرفه شاغل باشم براش زمان بزارم نتیجه بگیرم یعنی چی زشته؟ کار به موضوع تاپیک ندارم همین حق تحصیلی که الان دخترتون رو می‌فرستید مدرسه یه زمانی عیب بود میدونید چندهزار زن مطالبه گری کردن که بچتون بتونه خواندن و نوشتن یاد بگیره🥲