2777
2789
عنوان

شوهرم جاشو جدا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3168 بازدید | 111 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مسأله باید قبل عقد فکر تو باز میکردی و درباره ش صحبت می‌کردی دوران عقد مهمونی رفتن دور دور زدن ن ...

اخه دوران عقد چمیدونه که بعد بچه قراره سرد بشن 

یه چیزی میگین همه ! با وجود شناخت زیاد تو دوران عقد و نامزدی 

کلی چیز میمونه که فقط در شرایط و زمان خودش میشه طرف رو شناخت

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

یه مدت بعد بچه دار شدن رابطه زن و شوهر سرد میشه متأسفانه مردا هم مثل خانوما افسرده میشن ولی خب بعضی آقایون درک بالایی دارن و رابطه رو مدیریت می کنن ولی تو بعضی دیگه این خانوما هستن که باید جور بکشن ، برای من این مسئله 3سال طول کشید و در نهایت خودم متوجه شدم باید خودمو تغییر بدم و الویت خودم باشم تا همسرمم دوستم داشته باشه 

با تمرکزت رو سرد شدن رابطتتون بیشتر سردش میکنید بیخیال باش هیچ تلاشی نکن افکارتو تمرکز تو چیز دیگه کن خود ب خود زندگیتون درست میشه این تاپیکم نزن کلا اصلا تو ذهتتم مرور نکن ک زندگیتون سرده خیلیم نرمالید مدام موقع فکرت رو روابطتون ذکر لا اله الا الله رو بگو تا ذهنت منحرف بشه جای دیگه

کم کم درست میشه

مشکلتون شخصی و دشمنی و لجبازی با هم نیست میدونی قابل برگشته چون بی احترامی نکردید به هم

واسه همین استرسی نشو

دیگه باید زمان بذارید تا برگرده به حالت عادی

سعی کنید از طریق سرگرمی‌هاتون به هم نزدیک بشید، مثلا با همدیگه فیلم ببینید، فوتبال میبینه بشین کنارش... اون هم کم کم باید همین کارها رو بکنه برات

اگر فانتری خاصی هم داره امتحانش کنید اونم خیلی موثره
بچه که خوابید برو بالا سرش خفتش کن، یه چیزی در گوشش بگو که خواب از سرش بپره بعدش فرار کن
شوهرت جرقه لازم داره تا راه بیفته

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.