2777
2789
عنوان

شوهرم جاشو جدا کرده

3168 بازدید | 111 پست

الان دخترم نزدیک یک سالشه از وقتی من حامله شدم جاشو جدا کرد گفت میترسم یه وقت بزنم تو شکمت الان دخترم نزدیک یه سالشه هنوز جاش جداس از اون طرفم ببخشید اینو میگم تو بارداری رابطه نداشتیم بعد زایمانم بهتر شد ولی الان مدتیه ماهی یه بار رابطه داریم اصلا حس میکنم سرد شده درسته مشغله فکری کار زیاد داره ادمیه تا پول باشه شاده تا نباشن ناراحته امروز گفتم زندگیت فقط شده یه جاده که تهش پوله ولی خب منم زنشم حداقل نباید یه دقیقه بیاد کنار من یه دقیقه وقتشو خرج منم کنه مثلا از بیرون میاد همش سرش دو گوشیه ولی برامن وقت نداره منم خب تو این زندگیم دیشب دعوامون شد گفت این کارارو میکنی از زندگی سرد میشیم گفتم خیلی وقته سرد شده زندگیمون 

بخدا یه بچه کوچیک دارم بماند چقدر اذیتم میکنه ولی بازم دنبال اینم زندگیم بهم نریزه سرد نباشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این مسأله باید قبل عقد فکر تو باز میکردی و درباره ش صحبت می‌کردی 

دوران عقد مهمونی رفتن دور دور زدن نیست 

برای فکر کردن این روزا س

روزی 300 درآمد میخوای کانکت یار از کافه بازار دانلود کن https://B2n.ir/qf3504

به نظر من ته این ابراز نیاز و غر زدن و اعتراض کردن بازم نمی تونی حرفتو به مرد جماعت بفهمونی اونا متوجه نمیشن تو چی میگی وقتی میگی تنهام و نیاز دارم به توجه تو

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

اگ میخوای شوهرت دنبالت بدوه فک کن یه پسر غریبه س باهات زندگی میکنخ همونقدر بی محلش کن و به خودت برس و س.کسی باش چن بارم اومد سمتت پسش بزن بگو نمیتونم حوصله ندارم و اینا هرچقد مردا رو پسشون بزنی له له میزنن 

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

این مسأله باید قبل عقد فکر تو باز میکردی و درباره ش صحبت می‌کردی دوران عقد مهمونی رفتن دور دور زدن ن ...

منظورت قبل عقد دیگه

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
به نظر من ته این ابراز نیاز و غر زدن و اعتراض کردن بازم نمی تونی حرفتو به مرد جماعت بفهمونی اونا متو ...

دقیقا . من یبار از شدت سردی و بی توجهی شوهرم جلو خودش زار میزدم و گریه میکردم مث ماست نگام میکرد میگفت نگا چقد بدبختی برا رابطه گریه میکنی از اون ب بعد محلش نمیدم باشه و نباشه اون الان همش میاد میگ تو چرا انقد با من سردی انگار دختر همسایه ای نه زنم

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸)