2777
2789
عنوان

شوهرم جاشو جدا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3168 بازدید | 111 پست

ماهم بعد بچه سرد شدیم .البته از طرف من بود چون افسردگی گرفتم .تا ۳ سال و شوهرم گله میکرد 

خداروشکر خوب شد همگی 

چون شوهرم کنارم بود و کمکم کرد.شمام یه خرده سعی کن بهش نزدیک شی 

مردا ب خلاف ظاهر خیلی نیاز به توجه دارررن.

شاید شما بیشتر وقتت برای بچت می ه و ایشون سرد شده

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونی خودت بری پیشش بخوابی؟ یکی دوبار امتحان کن باهاش حرف بزن بگو ما زن و شوهریم من اگه میخواستم تنها بخوابم که ازدواج نمیکردم یا اگه میخواستم از صبح تا شب سرم به بچه گرم باشه شوهرم وقتش جایی دیگه پر بشه مجرد میموندم یه بچه به سرپرستی میگرفتم چند ساله ازدواج کردی؟ الان من خیلیارو میبینم بعد چند سال کلا؟ دا میخوابن واسشون هم مهم نیست

ب نظرم تایم بارداری نباید جدا میکردی اصلا

وسط خودتون متکا میذاشتید ک لگد نخوره

ولی الان ک اینجوری شده برو مشاور

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

به نظر من ته این ابراز نیاز و غر زدن و اعتراض کردن بازم نمی تونی حرفتو به مرد جماعت بفهمونی اونا متو ...

دقیقا همین من روم نشد دیگه مسئله رابطه رو بگم نمیخاستم که فکر کنه همه چیز فقط به خاطر رابطه نداشتنه ولی منظور من سرد شدن زندگیمون بود رابطه هم تاثیر زیادی داره خب 

ولی اون فکر میکرد من دارم غر میزنم واسه اینکه همش کارمیکنه😑

شوهر منم دخترم شش ماهه بود جاشو جدا کرد به بهانه بیدار شدنای دخترم. الان دخترم کلاس اوله وشوهرم التماس میکنه بیا پیش من بخواب من واقعا نمیتونم دوشب پیشش خوابیدم مریض شدم بی خواب شدم دیگه واقعا نمیتونم

عزیز بچه رو بخوابون تو ی اتاق دیگه. جاتو بنداز کنار همسرت.‌ممکنه خانوما مامانا بخورن منو الان. اما ن ...

اخه بچم دوسالو نیمشه تا کامل بغلم نکنه خوابش نمیبره رو پامم لالاش کنم باید دستشو حتما بگیرم یهویی بیدار میشه میخواد حتما بیاد بغلم نبینه منو‌ خیلی ناراحت میشه اصلا نمیشه جداش کرد الان بهتر شده قبلنا بیدار میشد میدید من اونجام میخوابید دوباره

بچه را بغل کن بزار تو کالسکه برو پارک برید گردش برو خریدچرا تو منت بکشی؟؟سنگین باش زن

مشکل اینجاس که نمیزاره همینجورم تنها بگردم میگه یکی همراهت باشه حتما بخدا افسرده شدم چندساعت پیش بهش گفتم از زندگی کردن خسته شدم دیگه

اخه بچم دوسالو نیمشه تا کامل بغلم نکنه خوابش نمیبره رو پامم لالاش کنم باید دستشو حتما بگیرم یهویی بی ...

میفهمم . اینم زمان میخوادو صبوری و سختی داده ب شرطیکه ادم بخواد نه اینکه بگه الویت فققققط بچه‌‌. منم بچه دارم. 

parasoo1989@