2777
2789
عنوان

گیج شدم....

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 77 پست
من میگم طرف سرکاره واصن انلاین نیس... سرکارمیره و گوشیش زیاد دردسترس نیس نت نمیاد جزشبا .. زنگ هم ...

فکر میکنم تو تل هم به کاراش میرسه.خیلی سرشو شلوغ میکنه.اینو خودش گفته.

به خاطر نوع اشناییمون خیلی چیزا از من میدونه. حرف که زدیم اما نه در حد  +18

اگ اون درموردت میدونه. پس توام باید خوب بشناسیش وخوب بدونی. کیه وبدونی متاهله یانه؟! وچیجوری ادمیه ... 

واینکه حرف +18یا هرحرفی توهمین مایه ها اگ زدی کارت اشتب بود ..

چون اون فکرش چیز دک ای میشه وواسه چیزدگ ای میخادت ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنت زیاده ولی تجربت کم .. سمت مرد نرو ..بذاراون بیاد سمتت وتونازکن اگ براش مهم باشی خودش میادسمتت و ...

با اینکه خییلی سختمه ولی فکر کنم چاره ای جز این ندارم😢

باور کن اصلا به ازدواج هم فکر نمیکنم.فقط دلم یه رابطه ی پر از احساس و عشق میخواد...

ته این رابطه که میخایی جز پشیمونی هیچی نیس..

اگ ازاین رابطه هامیخایی باید توازدواج وپیداکنی چون توی دوستی این روابط اصن نیس..

اگ اون درموردت میدونه. پس توام باید خوب بشناسیش وخوب بدونی. کیه وبدونی متاهله یانه؟! وچیجوری ادمیه . ...

نه من خوب نمیشناسمش.ولی اون اطلاعات اینجوریش از من کامله به خاطر شرایط اشناییمون.

راستشو بخوام بگم گفته که مدتیه جدا شده.

الان نمیدونم راست گفته یا نه.

با اینکه خییلی سختمه ولی فکر کنم چاره ای جز این ندارم😢

چندوقتی محلش نده پیم نده ..ببین میادسمتت؟!

اصن میگه کجایی؟!

ریس جمهورک نیس پرمشغله ترین ادم جهان هم ک باشه اگ عشقش باشی وبراش مهم باشی میزنگه وپیم میده میگ کجایی ونگرانت میشه

کیس مناسبی فعلا نیست اخه.

هست ... باکسایی ک قبلن ازدواج داشتن ویا عاشق زن دگ ای بودن وارد رابطه نشو ..

سنت کم نیس پس درست انتخاب کن وفرد مناسب تر انتخاب کن ... 

پسراگ بخادت حتی شده التماست میکنه مال اون باشی...ن اینکه بی توجهی کنه

چندوقتی محلش نده پیم نده ..ببین میادسمتت؟! اصن میگه کجایی؟! ریس جمهورک نیس پرمشغله ترین ادم جهان ه ...

مرسی عزیزم از راهنماییهات.

اره فکر کنم باید تکلیف خودمو معلوم کنم.

راستش میدونم که عشقش نیستم.ولی لااقل انتظار دارم براش مهم باشم و پیگیرم باشه.