2777
2789
عنوان

هفته پنج بارداری ام🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 35 پست
به من گفته این هفته برم تقریبا میشه ۶ هفته ۴ روزم میترسم زود باشه نمیدونم

من پنج هفته و دو روزم 

به من گفت دو هفته دیگه برم

گفت زودتر بری ضربان قلب و نشنوی استرس میگیری

عیب نداره برو ولی اگه ضربان و نشنیدی استرس نگیر

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با مامانم اینا قطع رابطه امکلا کسی و ندارم...بعد اولین بارداریمم هست تجربه هم ندارمرفتم دکتر گفت دو ...

نمیدونم جریان چیه؟ 

ولی تاحدی که میتونی باهاشون اشتی کن. 

من تو بارداری و زایمانم فهمیدم مامان ادم چقدر دلسوزش هست و چقدر کمک کننده اش هست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم جریان چیه؟ ولی تاحدی که میتونی باهاشون اشتی کن. من تو بارداری و زایمانم فهمیدم مامان ادم چقد ...

همسرم ی سال و خورده ای پیش با ی خانومی چت کرده بود من میخواستم جدا شم

حمایت نکردن از اون موقع قطع رابطه ام🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بگو دیگه تو الان باید یکی کنارت باشه

چون اصلا قصد بچه دار شدن نداشتیم سختمه یکم😂

ولی آره واقعا تنهام خیلی دلم میگیره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم ی سال و خورده ای پیش با ی خانومی چت کرده بود من میخواستم جدا شمحمایت نکردن از اون موقع قطع راب ...

من بااین کاری ندارم. و پیشنهاد میدم امکانش رو داری، پیش مشاوره بری. 

ولی حتما با خانواده ات ارتباط بگیر و نذار همین مسئله از درون ازارت بده و روی بچه هم اثر بذاره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من بااین کاری ندارم. و پیشنهاد میدم امکانش رو داری، پیش مشاوره بری. ولی حتما با خانواده ات ارتباط بگ ...

آره دیگه خودمم حس میکنم سر این موضوع هم که شده باید ارتباط بگیرم از نو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه ربطی داره به هر حال اونم الان یه طرف قضیه است حق داره بدونه

میگم بهش

امروز راه می‌افته که برگرده خونه

برسه میگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره دیگه خودمم حس میکنم سر این موضوع هم که شده باید ارتباط بگیرم از نو

الان اولش هستی، ان شاالله خوب باشی همیشه ولی بدویار باشی و از هرچیزی بدت بیاد، تنهایی نمیتونی بگذرونی. 

بو غذا ممکنه هلاکت کنه. بوشوینده، بو صابون، بو حموم، بو سینک، بو ظرف کثیف، بو یخچال. 🤐😐🫠

غذا میتونی بخوریا ولی نه غذایی که خودت پختی. 

ممکنه از بو غذای همسایه حالت بد بشه.  در این حد باشی. 

ولی کسی بپزه برات بیاره، بهت میچسبه و میتونی بخوری. 

بخاطر همین بهتره باخانواده ات ارتباط بگیری و بهت رسیدگی کنن. 

یا تو بعضی موارد مراعات حالت رو داشته باشن. 

اگر حرف و خبر شوکه کننده ای بود یابهت نگن یا اروم بگن. 

حواسشون بهت باشه و برات ویارونه بیارن. 

کلا حمایت عاطفی شون رو داشته باشی،  خیلی تو روحیه ات تاثیر میذاره. 

الان اولش هستی، ان شاالله خوب باشی همیشه ولی بدویار باشی و از هرچیزی بدت بیاد، تنهایی نمیتونی بگذرون ...

یاعلیییی 

از ویار شنیده بودم ولی نه در این حد

من ی حالت تهوع ساده دیوونم کرده خدانکنه به این روز بیفتم 😶😶

آره باید آشتی کنم باهاشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40