2777
2789
عنوان

هفته پنج بارداری ام🥲

307 بازدید | 35 پست

صبحا خیلی حالت تهوع دارم

بعد زیر دلم ی‌وقتایی انگار تیر می‌کشه امروز بیدار که شدم ی‌ذره کمر درد هم دارم😭😭

خیلی میترسم

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اوایلش مراعات کن. 

استراحت کن تا یه خرده هم خودت هم بچه جون بگیرید. 

چای به برای تهوع عالیه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوایلش مراعات کن. استراحت کن تا یه خرده هم خودت هم بچه جون بگیرید. چای به برای تهوع عالیه.

خیلی بابت دل درد اینا نگرانم

همسرم ماموریته چند وقته و اصلا نمیدونه جواب ازمایشم مثبت شد 

بچه هم نمی‌خواستیم 

ی وقتایی می‌شینم همینطوری گریه میکنم😬

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم دقیقا هفته ششمم این علایمو دارم دیشب انقد زیر شکمم و‌کمرم درد میکرد از ترس رنگم پریده بود خیلی ش ...

دردی که آدم میکشه هیچی

اون استرسی که نکنه چیزی بشه خدایی نکرده خیلی وحشتناکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طبیعیه نگران نباش رحمت میخواد بزرگ بشه درد داری من این موقع ها از در نمیتونستن راه برم

برای منم نصف شب خیلی شدید بود 

بلند شدم از جام دیگه نمی‌تونستم بشینم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی بابت دل درد اینا نگرانمهمسرم ماموریته چند وقته و اصلا نمیدونه جواب ازمایشم مثبت شد بچه هم نمی‌خ ...

بخاطر دلدرد میگم استراحت کن دیگه

تا سه ماهت کامل بشه به خودت فشار نیار. 

ان شاالله بدون ویار باشی. 

اگر ویار هم داشتی، بی حال میشی و طبیعیه. 

ممکنه از بوی غذا بدت بیاد. بگو مادرت برات بپزه. 

سونو رفتی؟ دکتر رفتی؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

همون دیگه.شما دکتر نرفتی برای چکاپ‌و اینکه بگه کی بری برای سونوگرافی!؟

بله دکتر رفتم گفت دو هفته دیگه برم سونوگرافی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دردی که آدم میکشه هیچیاون استرسی که نکنه چیزی بشه خدایی نکرده خیلی وحشتناکه

تا روز زایمانت استرس رو بذار دم در. 

اسیب اش به شدت زیاده. 

اگه بچه اروم بدون نق زدن، گریه کردن، اذیت کردن میخوای، کل بارداری رو به ارامش بگذرون. 

اگر بدون دلیل خاصی گریه ات گرفت، گریه کن.  فکر نکنی گریه کردن اسیب میزنه.  نه بهم ریختگی هورمون باعثش میشه. 

تونستی روضه گوش بده و بذار اشک هات بی هدف نباشن و برای بچه ات هم اشک روضه خوبه. 

بخاطر دلدرد میگم استراحت کن دیگهتا سه ماهت کامل بشه به خودت فشار نیار. ان شاالله بدون ویار باشی. اگر ...

با مامانم اینا قطع رابطه ام

کلا کسی و ندارم...

بعد اولین بارداریمم هست تجربه هم ندارم

رفتم دکتر گفت دو هفته دیگه برم سونوگرافی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای منم نصف شب خیلی شدید بود بلند شدم از جام دیگه نمی‌تونستم بشینم

الان پاییزه

هوا داره سرد میشه. شکم پهلو رو با چادر یا شال ببند. 

محکم نبندی هااا.  یه بستن معمولی که فقط گرم بمونه. 

تا روز زایمانت استرس رو بذار دم در. اسیب اش به شدت زیاده. اگه بچه اروم بدون نق زدن، گریه کردن، اذیت ...

چشم مرسی عزیزمم

1
5
10
15
20
25
30
35
40