2777
2789
عنوان

دخترم میره اردو باباش اجازه نداد خودم امضا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 6446 بازدید | 166 پست

وای چرا همه یه جوری نوشتن ان شاالله برمیگرده انگار قراره چیزی بشه🙄

بابا مسافرت یه شهر دیگه که نرفته 

اتفاقا اسی خوب کاری کردی این اردو دزدکی خیلی حال میده 😁

بعد هم هر سال توی مدرسه که اردو ببرن شاید فقط یه نفر نره 

خوب کردی گذاشتی بره 

وااا

شوهری ک نذار بچه بره اردو چیه پس 

بچه نیاز تفریح با دوستاش اردو وروابط اجتماعی داره

شوهرش طرزفکرش مال عهد بوقع

خدا صبر اسی بده فقط

چه زجری میکشی اسی بمیرم برات

من خودم تو دل خودم برای خودم بخاطر خودم بخاطر حس خوبی ک دارم دوستت دارم 🫠د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند سالشه دخترت؟ مخصوصا اگه کم‌سن نیست خیلی کار خوبی کردی اتفاقا به نظرم. بچه‌ی شما با پدرش که سر سختگیری بی‌مورد ارتباط نخواهد گرفت در آینده. حداقل این‌طوری با شما احساس صمیمیت می‌کنه و اگر روزی مشکلی براش پیش بیاد می‌آد به شما می‌گه. 

بعد هم همون‌قدر که فرزند ایشونه فرزند شما هم هست. مدرسه هم رضایت هر دو ولی رو نخواسته‌ رضایت یک نفرتون کافی بوده.

به بچه‌ت بگو دفعات بعد شوهرت رو حساس نکنه و از همون اول با خودت مطرح کنه.

شوهرش اسکول نیس پارسال کم بچه بردن اردوتصادف کردن برگشتن عزیزم اتوبوس هافرسوده ان خوب نیستن واسه همی ...

دیگ عمر دست خداس 

این همه بچه میرن اردو یعنی اونا بچه هاشونو دوس ندارن؟؟

اتفاق همه جا ممکنه بیوفته 

این فکرا چیه 

خیلی ترسو هستید چرا بچه اوردین

من خودم تو دل خودم برای خودم بخاطر خودم بخاطر حس خوبی ک دارم دوستت دارم 🫠د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

شوهرش اسکول نیس پارسال کم بچه بردن اردوتصادف کردن برگشتن عزیزم اتوبوس هافرسوده ان خوب نیستن واسه همی ...

اردوی درون‌شهریه. بعد هم نسبت این حوادث به کل اردوها کمه. کسی که بابت چنین احتمالی بچه رو منع کنه بیماره. اگه این‌جوریه پس خودمون هم جایی نریم، مگه کم آدم تصادف کردن؟

بگو خودش دخترتو ببره محل اردو ولی بچه رو محروم نکنه از این تفریحلت و بودن تو اجتماع!فقط بلدن بگن نه! ...

ادمه اون اخه بچه ببره مدرسه دوبار تو راه دعواش میکنه کوفتش میکنه

ازهر ۱۰۰ تا دانش اموز فقط دوسه تا پدر مادر اسکول مث اسی هس ک اجازه نمیده 

همه میرن اردو 

همه دوس دارن بچه ها شاد باشن 

نمیشیه قبل اتفاق بشینیم بگیم وای وای اتوبوس ممکنه خراب باشه نفرستم 

ترسو ها ب نظرم نباید بچه بیارن

دیگ عمر دست خداس این همه بچه میرن اردو یعنی اونا بچه هاشونو دوس ندارن؟؟اتفاق همه جا ممکنه بیوفته این ...

عزیزمن دیگه تقدیراین نیس کلی بچه باهم درجاجونشون بره .شوهرش راضی نبوده بچه روبدون اجازه فرستادی جایی که ۴۰دقیقه راهشه چراصورت مسئله  ونمیبیند بله ماشینهاشون اسقاطی هستن چرابچه موبفرستم اردوهم داشتن پارسال خودمون باماشین شخصی بردیم

ازهر ۱۰۰ تا دانش اموز فقط دوسه تا پدر مادر اسکول مث اسی هس ک اجازه نمیده همه میرن اردو همه دوس دارن ...

خب براتون مشکلی پیش نیومده نمیدونید یاندیدین اتفاقا چون جونمم برابچه ام درمیره میترسم

عزیزمن دیگه تقدیراین نیس کلی بچه باهم درجاجونشون بره .شوهرش راضی نبوده بچه روبدون اجازه فرستادی جایی ...

باشه تو جدا بچتو با شخصی ببر 

بچت تافته جدا بافتس 

نذار تو اتوبوس کنار دوستاش تجربه وحساس قشنگ تجربه کنه چون ممکنه تصادف کنن😂😂😂

خب براتون مشکلی پیش نیومده نمیدونید یاندیدین اتفاقا چون جونمم برابچه ام درمیره میترسم

بترس و بچتو جدا ببر افرین 😘