2777
2789
عنوان

دخترم میره اردو باباش اجازه نداد خودم امضا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 6446 بازدید | 166 پست

الان  به همسرت بگو

بگو شب اومد درباره اردو ازش بپرسه که خوش گذشته و ….و بگه خودش اجازه داده تا اقتدار پدر بودنش حفظ بشه  

ظهر هم دخترت اومد بگو بابایی اومد برو بغلش و تشکر کن که اجازه داد بری

اگر از پدرش بتزسونیش به بچه پنهانکاری یاد میدی و از پدرش دور میشه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
دقیقااااا بایدشوهرشوراضی میکردش جای اینکه قایمی بفرسته

من خودم همیشه میگم من مادر بچه هامم اینهمه زحمتشونو کشیدم حتی دعوا هم میکنم حق دارم ولی شوهرم دعواشون می‌کنه ناراحت میشم 

اما این قضیه کلا فرق داره،من حتی سرکوچه مغازه هم بفرستمشون تا برگردن دلم هزار راه می‌ره که نکنه حتی پاشون پیچ بخوره اونوقت باید به باباشون جواب پس بدم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نیم ساعت چهل دقیقه راهه

انشالله سالم برمیگرده ولی خیلی کاراشتباهی کردی اصلا نفرستش اتوبوهابخدااوراقی مدرسه دخترمن پارسال خواستن ببرن اردو باباباش رفتیم بچه روبردیم بعدرفتیم دنبالش چون ماشینهااوراقی هستن تازه مدرسه دخترمن مینی بوس گرفته بودش بچه هاروشبیه گوسفتدبارمیکردن هرماشینی کلی بچه

۸

نکن دیگه خواهرم اون بچه دوران نوجوانی و بلوغ در انتظارشه کلی چالش جلو روته که باید باهم ازش رد شین باید از پدرش حساب ببره باید نفر اول زندگی اش باشه عزیزدلم

با آموزش غلط خود شما الان باهم پدر خانواده رو دور زدید فردا اون تنها هر دوتا تون رو 

خدا جونم مررررسی به خاطر فرشته های زیبایی که بهم بخشیدی💞

واقعا درک نمیکنم چرا بچه‌ها رو از این تفریحات محروم میکنن!!

بچه چندساعت میخواد با دوستاش خوش بگذرونه و بهترین تفریحات جای این اردوهای مدرسه رو نمیگیره

شما باید همسرتونو راضی میکردین

اگر خدایی نکرده اتفاقی بیوفته نمیتونی جوابی بدی

من خودم همیشه میگم من مادر بچه هامم اینهمه زحمتشونو کشیدم حتی دعوا هم میکنم حق دارم ولی شوهرم دعواشو ...

اصلاپدرشون به کنار به خودتم بعدبایدجواب پس بدی.

ومشخصه مردحساس تره ازصبح تاشب جون یمکنه براارلمش زن وبچه اش دیگه وخب باخیال راحت میره ازخونه بیرون میدونه زنش هست مراقب بچه هد

واقعا درک نمیکنم چرا بچه‌ها رو از این تفریحات محروم میکنن!!بچه چندساعت میخواد با دوستاش خوش بگذرونه ...

چجور راضی کنم التماس کردم خواهش کردم دعوا کردم چیکار کنم دیگه