2777
2789
عنوان

برای اولین بار داشتم عاشق میشدم ک

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 52 پست

یا الکی میگه میخواد رو مخت راه بره یا اینکه کلاً تا حالا سرکارت گذاشته و اینکه دلتو به چهارتا عزیزم و..‌خوش نکن فیلمشونه

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو میخای خودتو خر کنی دیگه ما چی بگیم

با این کد دعوت milli-jtfbf وارد میلی بشین 10 میلی گرم طلا هدیه میده .فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

نمیتونم بیخیال شم تا همین الان بیدار بودم

یه دوستی داشتم بدجور عااااشق پسری بود

ولی اصلا بدردش نمی‌خورد

بین ماندن و جدا شدن مونده بود!

آخرش به قول خودش: پاشو گذاشت رو دل گندیده‌اش و جدا شد. یه مدت طولانی عذاب کشید اما الان هر روز می‌گه خدا رو شکر حماقت نکردم واسه دلم پای اون آدم بمونم.

پس تو هم پا رو دلت بذار و یکدفعه بکن. تمام

یا الکی میگه میخواد رو مخت راه بره یا اینکه کلاً تا حالا سرکارت گذاشته و اینکه دلتو به چهارتا عزیزم ...

هنوز امید دارم فک میکنم از دوس دخترش جدا شه

نمیتونم قلبم درده🙂

میتونی

حالش رو بگیر

از من به تو نصیحت

پسرا ذاتا خودشیفته تشریف دارن،بهشون رو نده،راحت باهاشون صمیمی نشو، از راه چت نمیشه همسر و پارتنر انتخاب کرد، این روش رو بزار کنار

من برام خواستگار سنتی میاد التماس میکنه،بعد چند جلسه میزنه زیرش میگه همون اول نه میگفتی ما که التماس نکردیم

حالا شما حساب کن طرف دوست شه اونم تو چت!!!!

و دوباره به دختر دیگه افتاد تو تلهههه ، چرا فکر می کنید با دو تا چت پسرا کشته و مرده تون می شند ؟!!! ...

کاش میفهمیدن

کاش می فهمیدن

قبل از اینکه دلشون داغون بشه

عزتت له بشه

نمی دونم چرا در مقابل بقیه که بهش میگن اشتباه جبهه 

می گیره.. 

وقتی با سر رفت ته دره

دردش اومد

گریع کرد

افسرده شد می فهمه :(

خب از الان نرو

ارزش این همه آسیب نداره 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

اما من برای اولین بار واقعا داشتم عاشق میشدم💔

اگه سنت کمه طبیعیه کلی این چیزا اتفاق میفته و میگذره فقط بدون عشق خیلی فراتر از چیزیه که ادم بخواد اسم هر حسی رو عشق بذاره

هنوز امید دارم فک میکنم از دوس دخترش جدا شه

منگلی؟ کمبود داری؟ 

با این کد دعوت milli-jtfbf وارد میلی بشین 10 میلی گرم طلا هدیه میده .فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

نه خیلی وقته می‌شناسمش دله دیگه چیکارش کنممم

میگم چیکارش کن

بزن تو دهن دلت 👊

گروه رو ترک کن

طرفمو هم بلاک کن

و تماممممم

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

میتونیحالش رو بگیراز من به تو نصیحتپسرا ذاتا خودشیفته تشریف دارن،بهشون رو نده،راحت باهاشون صمیمی نشو ...

باش پس تو گروه ک همه توش هستن با پسرا لاس میزنم تا ببینه خوبه؟اونم تو گروه هست

میگم چیکارش کنبزن تو دهن دلت 👊گروه رو ترک کنطرفمو هم بلاک کنو تماممممم

نه اگه گروه رو ترک کنم میگه این عاشقم بوده که ترک کرده چون که یه جورایی خوانندس